Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Ανακοίνωση για τα επεισόδια του αγώνα ΟΛΥΜΠΟΣ Βροντούς-ΓΑΣ Σβορώνου

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. της Ένωσης με την συμπαράσταση του συνόλου των παραγόντων των σωματείων μας,
κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι παραβατικές συμπεριφορές που θίγουν τον χώρο και με τις ενέργειες τους γυρνούν το ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια πίσω, ούτε θα τις ανεχθούμε και πολύ περισσότερο δεν θα περάσουν ατιμώρητες.
            Με όποιο κόστος (και όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας) ο πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας καταδικάζουν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Όλυμπος Βροντούς-ΓΑΣ Σβορώνου, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στον προπονητή του σωματείου ΓΑΣ Σβορώνου κ. Σωτήρη Ζιώγα και καλούν όλες τις υγιείς δυνάμεις, να απομονώσουν αυτούς που με την συμπεριφορά τους, προσπαθούν να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές.
            Ανοχή πλέον δεν θα υπάρξει για κανέναν.
            Τιμούμε και αναγνωρίζουμε την τεράστια προσπάθεια των υγιών παραγόντων και τους καλούμε να απομονώσουν αυτούς που στις δικές τους πλάτες, στον δικός τους ιδρώτα και κόπο, προσπαθούν να εκφυλίσουν και να μηδενίσουν την αγάπη τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Ελευθεριάδης                Κωνσταντίνος Πολυχρόνης