Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Κλείνει το Κ.Ε.Π. Κονταριώτισσας

 Κλείσιμο και υποβάθμιση του Κ.Ε.Π. Κονταριώτισσας

Αγαπητοί συγχωριανοί, θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως ύστερα από πρόταση
του τοπικού αντιδημάρχου κ. Φόλιου και με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου θα κλείσει η υπηρεσία του Κ.Ε.Π. που στεγάζεται στο κτίριο του παλιού δημαρχείου στην Κονταριώτισσα και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. 
Απαξιώνοντας το θεσμό του τοπικού συμβουλίου (που κανείς δεν πήρε πρωτοβουλία να ενημερώσει) και  τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας θα προχωρήσουν στην ενέργεια αυτή που σκοπό έχει  να στελεχώσει με υπαλλήλους το δημαρχείο, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος στην ερώτηση που υπέβαλα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Γιατί
 επιλέχτηκε το Κ.Ε.Π. Κονταριώτισσας που αποτελεί το κύτταρο των μεταγενέστερων;; Τι καθήκοντα θα επιτελούν οι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π. στο δημαρχείο, είναι υπηρεσιακό θέμα και δεν δόθηκε απάντηση. Το ότι ο δήμος δεν καταβάλει δαπάνη ενοικίου όπως υποχρεούται να κάνει για άλλο Κ.Ε.Π., φυσικά δεν λαμβάνεται υπ όψιν επίσης. Η υποβάθμιση της κεντρικής πλατείας και των παρακείμενων καταστημάτων επίσης δεν τους απασχολεί!!!

Δυστυχώς οι εξουσιαστές επισκέπτες των καφενείων της Κονταριώτισσας αποδεικνύονται για ακόμη μια φορά υστερόβουλοι ψηφοθήρες. Το δυστυχέστερο όμως είναι πως οι αναλφάβητοι παρατρεχάμενοι της διοίκησης παίρνοντας το λόγο ή ακόμα και με τη μακάβρια σιωπή τους, συναινούν σε αυτή την απόφαση διότι το επίπεδο της αντίληψης που διαθέτουν δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν πού σταματάει το νομικό πλαίσιο και πού αρχίζει το ηθικό  για το χωριό τους!!!


Για το ζήτημα του Κ.Ε.Π. έχει προγραμματιστεί η
 σύγκληση  τοπικού συμβουλίου, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις περαιτέρω. Φυσικά και θα υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωσή σας.


Με τιμή

Παρασκευή Νάτσιου

Πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας