Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Συστράτευση στον Κολινδρό για να σωθεί το αστυνομικό του τμήμα

Τελικά, μόνο μπροστά στον κίνδυνο και στη προοπτική να χάσουμε τα κεκτημένα, οι Κολινδρινοί ως γνήσιοι απόγονοι Ελλήνων, συστρατεύονται για να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν...

Παραμερίζουν τα προσωπικά τους θέματα, προβλήματα και εκ των έσω κόντρες ...

Θετική κρίνεται η πρωτοβουλία του δήμου Πύδνας Κολινδρού να καλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο κτίριο τής ιστορικής έδρας που βρίσκεται στον Κολινδρό για να ενημερώσει όλους τους βουλευτές, τους φορείς και τους κατοίκους τι συμβαίνει αλλά και τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα με το καυτό θέμα της επικείμενης κατάργησης του ιστορικού αστυνομικού τμήματος από το νέο σχεδιασμό και την αναδιάρθρωση του αστυνομικού σώματος.
Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού κ. Αυγουστίνος Ανδρικόπουλος και στη συνέχεια ο δήμαρχος κ. Λαγδάρης έκανε αναφορά στο πως έχουν τα γεγονότα και τι ενέργειες έχει κάνει έως τώρα ο δήμος.
Κατόπιν τοποθετήθηκαν οι αρχηγοί όλων των δημοτικών παρατάξεων πλην του κ. Δανιηλίδη, ο οποίος δεν έδωσε το παρόν  στο δημοτικό συμβούλιο, όπως και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Οι τρεις βουλευτές Πιερίας(Σκούφα, Καστόρης, Κουκοδήμος) και ο εκπρόσωπος του τέταρτου βουλευτή, του κ. Τζαμακλή αφού ενημερώθηκαν, έκαναν τις τοποθετήσεις τους, με αυτή του κ. Κουκοδήμου να ξεχωρίζει, αφού δήλωσε ότι μπορούμε να σώσουμε το ΑΤ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ όπως σώσαμε και το Ειρηνοδικείο Κολινδρού εάν από κοινού και ιδιαιτέρως οι βουλευτές Πιερίας καταφέρουμε να πείσουμε τον υπουργό κ.Τόσκα ο οποίος είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση.
Τοποθετήσεις έκαναν και αρκετοί άλλοι ,αιρετοί και μη και όλες κινήθηκαν πάνω κάτω στο ίδιο πλαίσιο: :Το αστυνομικό τμήμα να συνεχίσει τη λειτουργία του αλλά και να  ενισχυθεί με επιπλέον έμψυχο δυναμικό".
Το παρόν στο συμβούλιο έστω και με μικρή καθυστέρηση έδωσε με εκπρόσωπό της και η αντιπεριφέρεια Πιερίας.
Δεν είδαμε κάποιον εκπρόσωπο από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας μην γνωρίζοντας όμως εάν προσκαλέστηκε να παραστεί...