Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

 ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ



    Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, με επικεφαλή το Διοικητή Επιπυραγό Αναστάσιο Καρατζά,  επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου και Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος “ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ”, προκειμένου να τον συγχαρούν για την ανιδιοτελή προσφορά του προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στη σημερινή δυσχερή συγκυρία για την πατρίδα μας, καθώς και για την ανεκτίμητη συνδρομή του στην ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.


    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι πυροσβέστες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Δ. Πασχάλη για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας καθώς και για τους καθημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ενημέρωσαν, επίσης τον Πρόεδρο ότι οι εργαζόμενοι στην πυροσβεστική υπηρεσία Λιτοχώρου με αίσθημα θάρρους και αυτοθυσίας έχουν καταφέρει τις περισσότερες διασώσεις σε ορεινές διαδρομές, γεγονός που τους καθιστά πρώτους  πανελληνίως.


    Ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασχάλης τους επαίνεσε για τις προσπάθειές τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν τη δύσκολη υπηρεσία τους, με σεβασμό και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο αλλά και με την τήρηση των κανόνων προσωπικής ασφάλειας και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στους πυροσβέστες και τις οικογένειές τους, αρωγός και υποστηρικτής του έργου τους.




Τηλ: +302352021000