Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στην εξεταστική - Ιδιοκτήτης σταθμού: Ο ίδιος ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο για να θάψω το ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ στην εξεταστική - Ιδιοκτήτης σταθμού: Ο ίδιος ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο για να θάψω το ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια”!


Στην σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών ο ιδιοκτήτης των "Παραπολιτικών" Γιάννης Κουρτάκης αποκάλυψε πως ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς του τηλεφώνησε για να θάψει το "ηχητικό ντοκουμέντο" για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης αρχικά ανάγκασε τον Γιάννη Κουρτάκη να παραδεχθεί ότι ούτε ο σταθμός του τηρεί την δεοντολογία και δεν καλεί τους εκπροσώπους του τρίτου κόμματος.

Στην συνέχεια ο μάρτυρας πέταξε την "βόμβα" πως ο ίδιος ο Σαμαράς του τηλεφώνησε για να εξαφανιστεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τα ΜΜΕ που κατέχει.

Εκτός αυτού, ο μάρτυρας ανέλυσε τον βίο και την πολιτεία του Ισίδωρου Ντογιάκου και παρουσίασε κρίσιμα στοιχεία για τις σχέσεις του με τον Σαμαρά, αλλά και την διαπλοκή του με μεγαλοεπιχειρηματίες.

Στην αποκάλυψη για την παράνομη παρέμβαση Σαμαρά και την σκευωρία του "παναθηναϊκάκια" οι νεοδημοκράτες βουλευτές Σταμάτης και Μηταράκης πανικοβλήθηκαν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να λένε ψέμματα και ασυναρτησίες.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τους έδωσε την πρέπουσα και στοιχειοθετημένη απάντηση.