Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Φιλοξενία δημοσιογράφων για τουριστική προβολή της Παραλίας Κατερίνης από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 H Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζοντας τις εντατικές τους προσπάθειες για την αποτελεσματικότερη
προβολή της Πιερίας,  φιλοξένησαν το Σαββατοκύριακο δημοσιογράφους από διάφορα ΜΜΕ.
Για πρώτη φορά στην καρδιά της σεζόν,  φιλοξενήθηκαν στην Παραλία  Κατερίνης δημοσιογράφοι από έγκριτα μέσα της χώρας.  Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν έτσι σε επαφή με την καλοκαιρινή πραγματικότητα της περιοχής της Παραλίας, η οποία και τους ενθουσίασε.


Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου δείπνο στην πλαζ της Παραλίας, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος.
«Βασικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια και η στοχευμένη προβολή των ιδιαιτεροτήτων και ομορφιών της Πιερίας. Η συγκεκριμένη φιλοξενία δημοσιογράφων, παράλληλα με τις άλλες δράσεις μας, συμβάλει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στην προώθηση του πολυσχιδούς τουριστικού προϊόντος που παρέχει η ευρύτερη περιοχή της Παραλίας Κατερίνης»  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Γιώργος Ζωγράφος επεσήμανε: « η Παραλία ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός  της Βόρειας Ελλάδας χρειάζεται να προβληθεί στους νέους της χώρας, προσελκύοντάς τους για τις διακοπές τους. Για αυτό το σκοπό προχωρούμε σε ενέργειες σαν αυτήν καλώντας νέους δημοσιογράφους να έλθουν και να δουν από κοντά πως είναι οι διακοπές στην Παραλία Κατερίνης. Μαζί με τα όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της φιλοξενίας των εκπροσώπων ΜΜΕ».