Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Έκλεισε γκολκίπερ από τον Λεβαδειακό ο Αιγινιακός!

Θωράκιση» στην εστία για τον Αιγινιακό, που απέκτησε τον 19χρονο Κατερινιώτη τερματοφύλακα, Τάσο Καραγκιόζη! Προς Βέροια ο Πέντα.

Ο νεαρός ήταν βασικός στην Κ20 του Λεβαδειακού (είχε και επαγγελματικό συμβόλαιο) και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Έτσι, καλύπτονται κατά τα 2/3 οι θέσεις στα δοκάρια, μετά την ανανέωση με τον έμπειρο Θανάση Τόλιο, ενώ οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να αποκτήσουν ακόμα ένα «έτοιμο» τερματοφύλακα.
Η ομάδα της Πιερίας παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με πολλούς παίκτες (γνώστες της κατηγορίας και έναν Σέρβο στόπερ), μετά την έλευση των Σπηλιώτη, Ζγκούρι, Γκατζολάρι και το «κλείσιμο» των Αργεντινών, Μελίγιο, Χάιμε και Ντομίνγκεζ. Βεβαίως, παραμένει ανοιχτός και ο δίαυλος για νέους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, μετά την έλευση των Τοπαλίδη, Πατράλη και Ρανγκέλοφ.
Ταυτόχρονα, «δυνατή» πρόταση από τη Βέροια έχει ο Μαρσέλο Πέντα και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος Αργεντινός χαφ θα την αποδεχτεί, κάνοντας το άλμα για τη Σούπερ Λίγκα, μετά τον Ντίντακ που συνεχίζει στον Πλατανιά.
Πηγή: Arena Press


Πήρε… φόρα ο Αιγινιακός! 
Μεταγραφικός «πυρετός» βρίσκεται σε εξέλιξη στον Αιγινιακό, που οριστικοποίησε έξι μεταγραφές, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πήρε… φόρα στο «παζάρι» η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που μετά τον Σάββα Τοπαλίδη απέκτησε με υποσχετική ακόμα δυο παίκτες από τον ΠΑΟΚ, ενώ έπεται συνέχεια σε αυτή τη συνεργασία. 
Συγκεκριμένα, ως δανεικοί τα κυανόλευκα θα φορέσουν ο 19χρονος αμυντικός χαφ, Μανώλης Πατράλης (διεθνής με τη Νέων, ξεχώρισε στην Κ20 του «Δικεφάλου»), αλλά και ο 19χρονος Σέρβος εξτρέμ, Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, που είναι διεθνής με την Κ20 της χώρας του.
Προσθήκε με άρωμα… λάτιν!
Επίσης, ο Αιγινιακός περιμένει άμεσα την άφιξη των τριών Αργεντινών, του ήδη γνωστού και… καταγεγραμμένου, Φεντερίκο Ντομίνγκεζ (25χρονος αριστερός εξτρέμ, με θητεία σε Νιούελς Ολντ Μπόις), αλλά και των Κάρλος Χάιμε και Εζεκίελ Μελίγιο. Ο πρώτος είναι 26χρονος αμυντικός χαφ (έπαιζε Β’ Αργεντινής) και ο δεύτερος 23χρονος επιτελικός μέσος, με θητεία σε Ρασίνγκ Κλουμπ και Ουνιόν και για τον οποίο ακούγονται εξαιρετικά σχόλια. Όλοι έχουν υπογράψει προσύμφωνα.
Και Ζγκούρι, Γκατζολάρι
Η συλλογή… υπογραφών έφερε στην ομάδα της Πιερίας εκτός από τους προαναφερθέντες, αλλά και τον Σπηλιώτη που προηγήθηκε όλων χρονικά και τους Αντώνη Ζγκούρι και Λάζαρο Γκατζολάρι. Αμφότεροι έπαιζαν στο Νέστο Χρυσούπολης, εντυπωσιάζοντας την τελευταία διετία και απασχολώντας αρκετές ομάδες. Ο Ζγκούρι, που αυξάνει το συναγωνισμό για τον Γκούρτσα, είναι 27χρονος υψηλόσωμος στράικερ και ήταν πρώτος σκόρερ στους Καβαλιώτες (14 γκολ), ενώ παλιότερα έπαιξε σε Ηρακλή Αμπελοκήπων και Οδυσσέα Κορδελιού. Ο Γκατζολάρι, που καλύπτει αρκετές θέσεις στον κεντρικό άξονα, είναι παλιός γνώριμος στο Αιγίνιο και γυρνά μετά από μια διετία, ενώ αγωνίστηκε ακόμα στην Ξάνθη.
Κοντά στην ομάδα του Αιγινίου βρίσκονται επίσης ένας 20χρονος Σέρβος στόπερ από την Παρτιζάν, αλλά και κάποιοι γνώστες της Φουτμπολ Λιγκ και ένας νεαρός γκολκίπερ, με θητεία σε υψηλότερο επίπεδο.
Αποχωρεί ο Σαββίδης
Την ίδια στιγμή, τερματίζεται και η δεύτερη συνεργασία του Αιγινιακού με τον Γιώργο Σαββίδη. Ο έμπειρος Σερραίος αμυντικός χαφ, που βοήθησε σημαντικά στην περσινή άνοδο, δεν θα παραμείνει στους «κυανόλευκους» τη νέα χρονιά στη Φουτμπολ Λιγκ και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες στο περσινό ρόστερ, όπως ο εξτρέμ, Κώστας Αχαλινόπουλος. Χθες «έπεσαν» και τυπικά υπογραφές με παίκτες του περσινού «κορμού» που είχαν συμφωνήσει από καιρό, αλλά προφορικά, για ανανέωση, όπως οι Γκούρτσας, Τόλιος, Λιόλιος και Γιαζιτζόγλου, ενώ άμεσα θα πάρουν και άλλοι τη σκυτάλη.
Πηγή: Arena Press

http://www.mikriliga.com