Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης προχώρησε στην αγορά ενός σεβαστού αριθμού μεριδίων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας
συμμετέχοντας στη διαδικασία Αύξησης του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Ηλιάδου (A' Αντιπρόεδρο), Νικόλαο Σταλίκα (Β΄Αντιπρόεδρο), Νικόλαο Πάππα (Γενικό Γραμματέα), Ιωάννη Ορφανίδη (Ταμία) και τα μέλη Νικόλαο Μακρίδη και Αναστασία Μπίρτση επισκέφθηκαν την Τράπεζα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιουνίου. Εκεί πραγματοποίησαν συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της Τράπεζας Γιώργο Τσιαλό (Αντιπρόεδρο), Ηρακλή Τσιτλακίδη (Γενικό Γραμματέα), Κώστα Ζησόπουλο (Ταμία), Νικόλαο Χουσουρίδη (μέλος) καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Νικόλαο Μπασδάνη.
Στη συνέχεια κάθε ένα μέλος του ΔΣ του Εμπορικού  Συλλόγου προχώρησε στην αγορά μεριδίων συμμετέχοντας στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό, οι εκπρόσωποι των εμπόρων δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην Τράπεζα και προσκάλεσαν τους εμπόρους - μέλη τους αλλά και όλη την τοπική κοινωνία να μιμηθούν το παράδειγμά τους δίνοντας νέα δυναμική στην Τράπεζα της Πιερίας.


Κ. Ρέχας: "Θέλουμε την Πιερική Τράπεζα Ισχυρή Δίπλα μας"

"Αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να δηλώσουμε την πλήρη στήριξή μας. Χρειαζόμαστε μια ισχυρή τοπική Τράπεζα, δίπλα στους εμπόρους, επαγγελματίες, ιδιώτες. Πλέον όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει, ιδίως στην εποχή που βρισκόμαστε, τι σημαίνει η Πιερία να διαθέτει τη δική της Τράπεζα, έναν Συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό οργανισμό που ενεργεί προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης. Σήμερα, όλο το Διοικητικό μας Συμβούλιο βρίσκεται εδώ, σύσσωμο, για να συμμετέχουμε προσωπικά ο καθένας μας στην αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου. Δίνουμε το παράδειγμα προς τους εμπόρους συναδέρφους μας και τους προτρέπουμε μαζί με όλη την τοπική κοινωνία να στηρίξουν την Τράπεζά μας. Στις οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε, μια ισχυρή τοπική τράπεζα μας κάνει όλους πιο δυνατούς", σημείωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας.

Γ. Τσιαλός: "Πάμε την Πιερία μπροστά"
Εκ μέρους της Διοίκησης της Τράπεζας, ο Αντιπρόεδρος κ. Τσιαλός ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης γι αυτή την κίνησή του και υπογράμμισε: "είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που έχουμε την πλήρη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, που αποτελεί ζωτικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα, είναι η Τράπεζα όλων των Πιεριέων. Προχωράμε όλοι μαζί στη νέα εποχή. Ενώνουμε τα χέρια και τις δυνάμεις μας και γινόμαστε πιο ισχυροί. Θέλουμε την Πιερία μπροστά. Σήμερα δίνετε ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση. Η 22α Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται η ΑΣΚ, είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι μια ημέρα - ορόσημο, που θα μας βρει όλους πιο ενωμένους και πιο δυνατούς".