Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Εντοπίστηκαν περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητα κοκαίνης, πλησίον διοδίων Μαλγάρων, που επρόκειτο να διοχετευθούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων

Συνελήφθησαν για την υπόθεση τέσσερις ημεδαποί
Απέκρυπταν επιμελώς τις ναρκωτικές ουσίες σε όχημα που χρησιμοποιούσαν

Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητα κοκαΐνης, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης, που έλαβε χώρα χθες (12-06-2016), πλησίον διοδίων Μαλγάρων.
Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο άντρες ηλικίας 38 και 31 ετών και δύο γυναίκες 31 και 26 ετών (αδερφές), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας, βραδινές ώρες χθες, εντοπίστηκε όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες και σε έλεγχο που επακολούθησε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ταπετσαρία πόρτας του οχήματος:
  • (26) μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 345 γραμμαρίων και
  • (2) δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (114) γραμμαρίων.
Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) κινητά τηλέφωνα και πέντε (5) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και τις παράνομες συναλλαγές τους.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διακριβωθούν όλα τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης και να εξακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων, οι οποίοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.