Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ Δ. ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

 ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
Το αδιαχώρητο, με την παρουσία περισσότερων από 120 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής,
επικράτησε στην εκδήλωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας στην Κονταριώτισσα του Δήμου Δίου - Ολύμπου, το βράδυ της Τρίτης 24 Μαΐου. Πολίτες, επαγγελματίες, αγρότες, υπάλληλοι και συνταξιούχοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στα μέλη του Δ.Σ. και στα στελέχη της Τράπεζας, επικρότησαν το έργο που προσφέρει στον τόπο και ζήτησαν να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η σχέση τους με την Τράπεζα.
Κατόπιν αιτήματος των πολιτών και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, η διοίκηση της Τράπεζας δεσμεύτηκε για άμεση τοποθέτηση ΑΤΜ στη δημοτική κοινότητα της Κονταριώτισσας, μια ανακοίνωση που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Από την πλευρά της τράπεζας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, τα μέλη Νικόλαος Χουσουρίδης και Μαρίνος Αγγλέζης,  ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και τα στελέχη της Τράπεζας Σοφία Καλαϊτζίδου, Ευαγγελία Μόχλα - Φαρμάκη, Παναγιώτα Ναβροζίδου, Άννα Σκάγια και Ελευθέριος Χηνόπουλος.
Σημειώνεται ότι η κα Μόχλα - Φαρμάκη ως διοργανώτρια της επιτυχημένης συγκέντρωσης εκ μέρους της Τράπεζας, άνοιξε εισαγωγικά τις ομιλίες με τις απαραίτητες προσφωνήσεις.


Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Δίου - Ολύμπου Αθανάσιος Καλαϊτζής και Διονύσης Φόλιος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γιώργος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος τη ΔΗΚΕΔΟ Ιωάννης Πούλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριάκος Αγαθαγγελίδης, Νίκος  Λαπάτσης και Μαρία Τσιμήτρη, η Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κονταριώτισσας Παρασκευή Νάτσιου, οι τοπικοί σύμβουλοι Ελένη Ζησιάδου, Κωνσταντίνος Τσιάτσιος και Βασίλης Τρικαλόπουλος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, πρόεδροι και μέλη των αγροτικών συνεταιρισμών ΣΠΕΚΟ Βροντούς, ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας, Α.Σ. Καρίτσας και Φρούτων Κατερίνης, ο τ. διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριος Φαρμάκης, ο πολιτευτής και το στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Μπέης και κα Καραγιαννίδου αντιστοίχως, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» Γιάννης Γιαπιτζής και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας Μαρία Γκριμούλα.


"Σας ευχαριστούμε για την εγκάρδια υποδοχή. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που συντελούμε εδώ και 17 χρόνια για την τοπική ανάπτυξη", τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Μηλιώτης και συνέχισε: "Η Πιερική Τράπεζα είναι το μεγάλο πλεονέκτημά μας. Χρήσιμη και ανοιχτή στον κάθε πολίτη, αγρότη, επαγγελματία, εργαζόμενο. Χρειαζόμαστε τον κάθε Πιεριέα δίπλα μας για να γίνουμε πιο ισχυροί, για τον τόπο μας. Το δικό μας συμφέρον, είναι το συμφέρον του τόπου μας. Τα χρήματά μας μένουν εδώ, επανεπενδύονται σε αναπτυξιακά εγχειρήματα, γίνονται θέσεις εργασίας. Σήμερα, σ' ένα αβέβαιο περιβάλλον, η δική μας Τράπεζα στέκεται δυνατά στα πόδια της, αντλώντας τη δύναμή της από τους Πιεριείς. Στόχος μας να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί προς όφελος της Πιερίας. Σας καλούμε να αδράξετε την ευκαιρία και να γίνεται μέλη της Τράπεζά μας συμμετέχοντας στην αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου με μόλις 29,65€, μέχρι τις 22 Ιουνίου".


Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Νικόλαος Μπασδάνης ο οποίος μέσα από έναν πολύ ζωντανό διάλογο με τους κατοίκους της Κονταριώτισσας και της ευρύτερης περιοχής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα για τα τραπεζικά προϊόντα και ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Τράπεζα στον τόπο μας. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η άμεση απάντηση σε κάθε αίτημα, η ευελιξία και φιλικότητα είναι από τα δυνατά ατού της Τράπεζας, που πλέον γίνονται αναγνωρίσιμα από τους Πιεριείς.