Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κατερίνη , EXTREME SPORTS …και για ότι άλλο χρειαστείτε είμαστε οι ειδικοί και πάντα, εθελοντικά στην διάθεση σας!


Με αφορμή το κάλεσμα του Δημάρχου Κατερίνης προς όλους τους δημότες, για να γίνει η Κατερίνη “κέντρο ευεξίας και extreme sports”, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και η ομάδα EXTREMETEAM1 είναι στην διάθεση οποιουδήποτε φορέα, οργανισμού, συλλόγου με εθελοντική πάντα προσφορά και με πλήρη φάκελο, με  σκέψεις, απόψεις, σχηματοποιημένων προτάσεων  για τοπικές -πανελλήνιες (που έχουν γίνει στην ΠΙΕΡΙΑ!)  αλλά  και παγκόσμιες (ιδέες) εκδηλώσεις extreme sports και ποδηλάτου στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.


Ειδικά η Κατερινιώτικη ομάδα EXTREMETEAM1 έχει υποστηρίξει -συμμετάσχει και προτείνει υπενθυμίζοντας τι έχει κυρίως γίνει, μέχρι τώρα στην Πιερία , με απόλυτη ασφάλεια ,άριστη συνεργασία συλλόγων , Δήμων , με συνέπεια και ελπίζουμε και με συνέχεια…  μερικές φωτογραφίες (υπάρχει αρχείο δεκάδων από το 2000!) και ηλεκτρονικό υλικό σε  dvd, στοYouTubeDaily motion.


Αξίζει να ευχαριστήσουμε και να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά πως πρωτεργάτες Δήμαρχοι που υποστήριξαν τον ακραίο αθλητισμό στην Πιερία με σοβαρότητα και συνέπεια ήταν ο Δήμαρχος Παραλίας κ. Γιώργος  Κεραμιδιώτης και ο Δήμαρχος Ελαφίνας κ. Πασχάλης Κατσάρας που έβαλαν και τα θεμέλια στον μαζικό ακραίο –ποδηλατικό κυρίως-  αθλητισμό .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ                                                                                            ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ http://olympusfreebikers.blogspot.gr/