Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ισοπαλία 2-2 για τον Αιγινιακό στο Μαρτίνο, νίκες η Πύδνα, ο Πιερικός και ο Αχιλλέας

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα προσέφεραν Οπούντιος Μαρτίνου και Αιγινιακός μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 2-2.
Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την άνοδο.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αιγινιακός προηγήθηκε (0-1) με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσοσπύρου, όμως ο Οπούντιος κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να γυρίσει το ματς. Συγκεκριμένα, στο 15’ ο Καντού ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας φάουλ, ενώ στο 20’ ο Κακαβάς έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Πασαλίδης με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2, στερώντας έτσι την πρώτη εντός έδρας νίκη του Οπούντιου.
Διαιτητές: Σχίζας, Γεωργακόπουλος-Μητρόπουλος (Αθηνών)
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Γ. Κωτσαλάς, Νικολόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Μαλέρδος (58′ Θαναηλάκης), Πέππας, Πατσαρούχας (66′ Ραπάι), Καντού, Κακάβας (74′ Καταραχιάς)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Πασσαλίδης, Λιόλιος, Οικονόμου, Σαββίδης, Αντωνιάδης, Κουτσοσπύρος (46′ Γκούρτσας), Ζούρκος (46′ Ρογκότης), Κ. Αχαλινόπουλος (46′ Καρακατσάνης), Πέντα.
Πηγή: pamebala


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Πύδνα Κίτρους τις εντός έδρας αναμετρήσεις της παρθενικής της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Η ομάδα του Απόστολου Στύλου επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 της Νίκης Βόλου, εκμεταλλευόμενη και την έλειψη επιλογών του αντιπάλου της μετά τις πρόσφατες, μαζικές αποχωρήσεις από το ρόστερ (Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Βρονταράς, Κοτίτσας, Μπιτσάκος, Ιβανίδης).
Περίπου 600 άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο, εκ των οποίων οι 50 ήταν εκδρομείς από τον Βόλο, είδαν τον Μακράκη να σκοράρει από κοντά στο 19′, ευρισκόμενος εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Στούκα στο φάουλ του Δήμα και αφού η μπάλα χτύπησε και στη συμβολή των δοκών, και να γράφει με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο το 1-0. Η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πραγματοποιήθηκε και πιο ανοιχτό ματς. Στο 59′ υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι αμυντικού και ο Πετρουζέλλης το μετέτρεψε σε γκολ από την άσπρη βούλα για το 2-0, ενώ με παρόμοιο τρόπο και εκτέλεση του Ελευθεριάδη μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 76′.
Στα τελευταία λεπτά η επικράτηση της Πύδνας πήρε διαστάσεις θριάμβου. Στο 87′ ο Παυλίδης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από την ασίστ του Καμπλιώνη και στο 91′ ο τελευταίος έγινε… δράστης για το τελικό 4-1 με όμορφο σουτ.
Διαιτητής ήταν ο Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μπαλιάγκα (Κοζάνης).
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλλης, Καμπλιώνης, Δήμας, Ραπτόπουλος (62′ Παυλίδης), Μακράκης (84′ Χάμος), Γελαδάρης (79′ Κυπαρίσσης)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Στούκας, Αλεξανδρής, Αναστασίου, Χολέβας, Ναουμίδης, Τσορμπατζής (68′ Ματθαίου), Ελευθεριάδης, Βέργος, Κόλα, Ιορδανίδης, Μέτσε.
Πηγή: pamebala


 «Χαλάστρα» έκανε ο Πιερικός στον Εθνικό Φιλιππιάδας καθώς τον νίκησε εκτός έδρας με 2-1 και πλέον τον σπρώχνει προς τον υποβιβασμό
Η ομάδα της Κατερίνης άνοιξε το σκορ στο 14’ με σουτ του Πέεφ, ενώ στο 36’ ο Τροϊρης έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 1-2 στο 82’ με πέναλτι του Χρηστογιάννη.
Παρόλα αυτά, ο Εθνικός Φιλιππιάδας στάθηκε άτυχος καθώς στο 38’ είχε δοκάρι με τον Ατσκα, ενώ στο 80’ ο Παναγιωτόπουλος αστόχησε σε πέναλτι (απέκρουσε ο Φιρινίδης). Ο αγώνας είχε και αρκετή ένταση, με συνέπεια να υπάρξουν και τρεις αποβολές! Από πλευράς Εθνικού αποβλήθηκαν οι Πέεφ (77’) και Γήτας (92’), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κουρούπης (92’).
Διαιτητές: Γιούργας, Σκορδίλης (Κέρκυρας)-Αντωνίου (Ηπείρου)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος (51′ Μαζιώτης), Δημουλάς (72′ Μαλλάτος), Παπαβασιλείου, Λέντζος (46′ Κόμνος), Κολιάκης, Άτσκα, Παναγιωτόπουλος, Γήττας, Λάππας
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης, Κώτσιας, Αποστολίδης (91′ Νταντίνης), Δαδάκος (86′ Γούτσιος), Κατσιαμήτας (75′ Τσιώλης), Πέεφ.
Πηγή: pamebala
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τις υποχρεώσεις του στο γήπεδό του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που επικράτησε με 3-1 του ήδη υποβιβασμένου Αχέρων Καναλακίου
Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 23’ όταν ο Κυριακάκης γύρισε τη μπάλα στο Βασιλείου που από κοντά έκανε το 0-1.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, ωστόσο, στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Συγκεκριμένα, στο 49’ ο Ζαχαράκης με δυνατό βολέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 68’ ο Ηλιάδης με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στον Αχιλλέα κάνοντας το 2-1. Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λαζαρίδης με κεφαλιά.
Διαιτητές: Δραγούσης (Κιλκίς), Σκούρας (Μακεδονίας)-Αβραμίδης/Σιδηρόπουλος (Κιλκίς)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης):Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Πολυχρονιάδης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καπασακαλίδης, Χατζηκωνσταντίνου (58′ Δεμηρτζόγλου), Ζαχαράκης (90′ Τσιουμτσούδας), Νάκας, Μιχαηλίδης (83′ Μποστάντζι), Τσαγκαράκης
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Κουμπής, Λαγός (58′ Γκέκας), Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης (73′ Τσομπάι), Θεοδωράκης, Βασιλείου, Λουκούμης (73′ Νέτσικας), Κωνσταντίνου.
Πηγή: pamebala

2ος όμιλος – 33η αγωνιστική
Φαρκαδόνα-Ρήγας Φεραίος 1-4 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΕ Καραϊσκάκης-Δωτιέας Αγιάς 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 3-1 ΤΕΛΙΚΟ
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πιερικός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ
Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου 4-1 ΤΕΛΙΚΟ
Οπούντιος Μαρτίνου-Αιγινιακός 2-2 ΤΕΛΙΚΟ
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Φωκικός 3-0 α.α
Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Τύρναβος 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ρεπό: Θεσπρωτός