Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στα Playzone 5x5 από τη Χριστιανική Εκκλησία Αντβεντιστών

 Την περασμένη Κυριακή 17/4 έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη γιορτούλα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».


Η γιορτή έλαβε χώρα στον αθλητικό χώρο του  PLayzone 5x5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας για τα παιδιά του συλλόγου. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μητέρες τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να παίξουν, να περάσουν όμορφες στιγμές.


Ο καιρός ήταν σύμμαχος όλων, ηλιόλουστη μέρα, κέφι από μικρούς και μεγάλους. Οι υπεύθυνοι-διοργανωτές από την Εκκλησία τα είχαν όλα έτοιμα.
 Χειροτεχνίες, κατασκευές, ζωγραφιές…
Έπειτα σειρά είχαν τα ομαδικά παιχνίδια. Όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως βγήκαν στο γηπεδάκι και έπαιξαν με την ψυχή τους.
Χαμόγελα ζωγραφίστηκαν στα πρόσωπα τόσο των παιδιών όσο και των μητέρων τους που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους.


Ακολούθησε μια μικρή έκπληξη σε δύο από τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» που πριν λίγες μέρες είχαν τα γενέθλιά τους. Όλα τα παιδάκια μαζεύτηκαν γύρω από την τούρτα και τους τραγούδησαν τα «χρόνια πολλά».


Το κέρασμα ήταν ήδη έτοιμο και όλοι γεύτηκαν τις νόστιμες λιχουδιές.
Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ευχαριστεί θερμά την Χριστιανική Εκκλησία Αντβεντιστών έβδομης μέρας για την οργάνωση και της φετινής (όπως και πέρσι)  πολύ χαρούμενης εκδήλωσης Ελπίζουμε ανάλογες πρωτοβουλίες να υπάρξουν από όλη την τοπική κοινωνία προς τα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.