Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

  Όλοι μαζί, μπορούμε πολλά… για τον Τόπο μας
Το τουριστικό θέρετρο του Πλαταμώνα, την πανέμορφη γωνιά της Νότιας Πιερίας, επισκέφθηκε η
διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας, το απόγευμα της Τετάρτης 11 Απριλίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.


Κάλεσμα για συμμετοχή στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας, με μόλις €29,65/μερίδα, αλλά και χρήσης όλων των ανταγωνιστικών τραπεζικών της προϊόντων και υπηρεσιών απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Τράπεζας από το φιλόξενο ξενοδοχείο του Porto Marine, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων να ενημερωθούν για το τι προσφέρει η Τράπεζα της Πιερίας στον τόπο αλλά και την ευκαιρία να γίνει ο καθένας μέτοχος στην Τράπεζα συνεισφέροντας στην τοπική οικονομία.


Μέλη της διοίκησης και στελέχη της Τράπεζας ανέλυσαν όλα τα πλεονεκτήματα του να έχει η Πιερία τη δική της Τράπεζα και απάντησαν σε κάθε ερώτηση. Από την πλευρά της Τράπεζας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Γ. Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο Ταμίας Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, το μέλος Μαρίνος Αγγλέζης,  ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και στελέχη της Τράπεζας. Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Τράπεζας στην Λεπτοκαρυά Αντώνης Τζιοβάρας.
«Η Πιερία έχει τη δική της Τράπεζα. Μια τράπεζα που εδώ και 18 συνεχόμενα έτη στηρίζει κάθε αναπτυξιακή δραστηριότητα, βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες και επανεπενδύει τα χρήματα που τις εμπιστεύεστε εδώ στον τόπο μας. Σήμερα, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να αυξήσουμε τον αριθμό των μελών μας  και την ισχύ μας μέσα από τη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού μας κεφαλαίου που θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και τις 22 Ιουνίου. Με το ποσό των € 29,65/ μερίδα μπορεί ο καθένας μας να επενδύσει, χωρίς ρίσκο, στον τόπο μας, στο μέλλον μας. Όλοι μαζί, ας στηρίξουμε τον τόπο μας, ας δώσουμε ισχύ στην Τράπεζά μας», ανάφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μηλιώτης.


Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Μπασδάνης ανάλυσε ένα προς ένα τα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρει με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προνόμια η Συνεταιριστική Τράπεζα όπως τα P.O.S. μηχανάκια, ενσύρματα και ασύρματα (άμεση χορήγηση μηχανών πληρωμής με κάρτες (POS) με προνομιακή προμήθεια από 0,80% έως 1,70% επί του ποσού ανά συναλλαγή. Τα μηνιαία έξοδα 8,61 ευρώ μπορούν να εξαλειφθούν με ανάλογο ποσό κατάθεσης), τα ευνοϊκά επιτόκια καταθέσεων (επιτόκιο από το πρώτο ευρώ 0,20%, χωρίς έξοδα, στις καταθέσεις Ταμιευτηρίου και επιτόκιο μέχρι και 2,90% στις Προθεσμιακές καταθέσεις, αναλόγως του ποσού και του χρονικού διαστήματος) και το εύχρηστο internet banking (web).