Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Συνάντηση με τα προεδρεία των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας είχε αντιπροσωπεία του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ

Αντιπροσωπεία του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ αποτελούμενη από τον Αρχηγό Απόστολο Γκλέτσο, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Τάσιο , το μέλος της Εκτελεστικής
Γραμματείας Νίκο Χατζητρακόσια, τον Υπεύθυνο Νεολαίας Παναγιώτη Βασιλάκο και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Σταύρο Μακαρίου, συναντήθηκε χτες 7 Απριλίου 2016 με τα προεδρεία των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΕΥΠΣ,  ΕΑΠΣ και ΠΕΑΛΣ) κατόπιν αιτήματος του κόμματος στα πλαίσια των επαφών με τους συνδικαλιστικούς φορείς.


    Κατά τη συνάντηση η επιτροπή άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας. Μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα των προσφύγων που καλούνται να αντιμετωπίσουν από διαφορετική θέση και οι τρεις κλάδοι.

    Τελειώνοντας ο Αρχηγός του κόμματος Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε : “ Το κόμμα μας ξεκινάει επαφές με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς , θέλοντας να ακούσει επίσημα τα προβλήματα και τις προτάσεις όλων των εργαζόμενων σε όλους τους τομείς. Θέλησα να ξεκινήσω από τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας γιατί πιστεύω ότι με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, και το τονίζω, μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, για να μην παρεξηγούμαι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν βάλουν πλάτη δεν πρόκειται η χώρα αυτή να ξαναγίνει κράτος.


   Η ασφάλεια που μας παρέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική και το λιμενικό είναι προαπαιτούμενη για την όποια ανάπτυξη.
 Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με άδεια ρεζερβουάρ περιπολικών , οχημάτων και σκαφών, κακοσυντήρητα , μετακινήσεις προσωπικού και πολλές ώρες εργασίας χωρίς το ανάλογο αντίτιμο. Παρόλα αυτά στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και γι αυτό τους αξίζει από όλους μας ένα μεγάλο ευχαριστώ.”


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ