Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS ΣΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ELEC-TEC 2016

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72
χώρες του εξωτερικού συμμετείχε στην 1η Διεθνή Έκθεση ELEC TEC 2016 που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 έως την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας. 

Η έκθεση ELEC- TEC 2016, αν και επρόκειτο για νέα έκθεση, αλλά μοναδική στο είδος της, κατάφερε να προσελκύσει κορυφαίες επιχειρήσεις  από τον  κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού. Το περίπτερο της  Olympia Electronics επισκέφτηκαν έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα και την χρήση τους.


Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο μοντέρνο περίπτερό της (Β1) κατάφερε να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νέα φωτιστικά ασφαλείας, τα συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμού αλλά και τα κεντρικά συστήματα μπαταριών, προϊόντα που διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις των έγκριτων αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών εργαστηρίων. Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της, κ. Νικόλαος Λακασάς, κ. Δημήτριος Λακασάς, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, κ. Διονύσιος Λακασάς, ο Εμπορικός Διευθυντής – κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο Διευθυντής του Υποκ/ματος Αθηνών – κ. Βασίλης Παπαγεωργίου και όλο το προσωπικό του Υποκαταστήματος της Αθήνας. 

Η ELEC-TEC 2016 διοργανώθηκε από την ΤΕΧΝOΕΚΔΟΤΙΚΗ Τ-PRESS  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για την πορεία του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την πλευρά της στηρίζει έμπρακτα τέτοιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ανάδειξη και την εξέλιξη του κλάδου. 

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»