Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Μουσική Εκδήλωση των ΚΑΠΗ

  Στην ουσιαστική και ενεργό συμμετοχή των ατόμων της τρίτη ηλικίας, σε δραστηριότητες που προάγουν την κοινωνική δραστηριοποίηση και τον πολιτισμό και στο πλαίσιο της ανταλλαγής πολιτιστικών και κοινωνικών
δραστηριοτήτων μεταξύ χορωδιών, εντάσσεται η  μουσική εκδήλωση την οποία παρουσίασαν από κοινού τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης και τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου και Ευαγγελίστριας του Δήμου Νεάπολης Συκεών - Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Β΄ΚΑΠΗ Κατερίνης.


Τη Μικτή χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης - Συκεών διεύθυνε ο Χρήστος Στόϊκος, ενώ τη χορωδία των ΚΑΠΗ Κατερίνης -  η οποία συμμετείχε με παραδοσιακά τραγούδια - ο Κων/νος Σταθακόπουλος.

Τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ και αντιπρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Αναστάσιος Παπαζήσης, ο οποίος μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σημείωσε: «Προσπαθούμε να προβάλουμε με απτές πρωτοβουλίες τη θετική εικόνα της ενεργού γήρανσης. Είναι για μας σημαντικό οι ηλικιωμένοι να προσέχουν την υγεία τους, να έχουν  συμμετοχή στα κοινά, σε δραστηριότητες, να έχουν κοινωνική ζωή, να προσφέρουν στις οικογένειές τους, στα εγγόνια τους».


Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Θεόδωρος Παυλίδης.

Εδέσματα που με μεράκι ετοίμασαν οι κυρίες της Χορωδίας Κατερίνης προσφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους, ενώ τα κεράσματα  για όλα τα μέλη  ήταν προσφορά του Ο.Π.Π.Α.Π.