Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ  ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ
Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Αγρότες, Αυτοαπασχολούμενοι, Επιστήμονες, νέοι, και  νέες.
Στις  23 Ιανουαρίου βγαίνουμε όλοι στο δρόμο. Όλοι στη κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 6μμ και στις 4 Φεβρουαρίου γενική απεργία! Να νεκρώσουν  τα πάντα!
 Ο στόχος πρέπει να είναι ένας! Το νομοσχέδιο τερατούργημα που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση  να μη φτάσει ποτέ στη βουλή! Η πρώτη φορά Αριστερά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με το κουαρτέτο, πήρε  τη σκυτάλη από  τις  προηγούμενες  κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΤΡΟΙΚΑ για να ισοπεδώσουν το ασφαλιστικό .
Αυτό  το έγκλημα οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να γίνει! Η μαύρη προπαγάνδα της κυβέρνησης και των  παπαγάλων της πρέπει να πέσει στο κενό! Μην επιτρέψουμε να δώσουν το ασφαλιστικό μας σύστημα  στο πιάτο  των επιχειρηματικών ομίλων για να κάνουν ακόμα πιο φθηνή την εργατική δύναμη.
Η ασφάλιση έγινε μέσα από αιματηρούς σκληρούς ταξικούς αγώνες της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων για να έχουν στα γεράματα τους ανθρώπινες, αξιοπρεπείς συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση και  όχι ένα επίδομα φτωχοκομείου. Αυτά να τα πάρουν για να ζήσουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το κουαρτέτο και όσοι θα ψηφίσουν αυτό το τερατούργημα. 
Το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα όχι μόνο δεν το παζαρεύουμε, άλλα απαιτούμε  εδώ και τώρα, η κυβέρνηση να  φέρει πίσω τα κλεμμένα των αποθεματικών των ταμείων που τα έπαιξαν στο  χρηματιστήριο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τις οφειλές  του μεγάλου κεφαλαίου  που είναι πάνω από 20 δις, τις  οφειλές του κράτους .
Το παραμύθι  οτι δεν  υπάρχουν λεφτά ας το αφήσουν κατά μέρος. Οι λίστες των εκατομμυριούχων πάνε κι έρχονται. Αυτά είναι η υπεραξία από τη δουλειά των  εργαζομένων  που έγιναν κέρδη. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι έχουν  το δικαίωμα να έχουν συντάξεις, όχι επίδομα φτώχειας και δωρεάν περίθαλψη για να μπορούν  να ζουν  με αξιοπρέπεια.  
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ