Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/12

ΟΛΟΙ   ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι, απόμαχοι της δουλειάς, αυτοαπασχολούμενοι,
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων  για ψήφιση στη βουλή ικανοποιώντας τις  απαιτήσεις της Ε.Ε., των επιχειρηματικών ομίλων και της ντόπιας  ολιγαρχίας της χώρας μας. Μέσα σε αυτά θα είναι το νέο μισθολόγιο για τους δημόσιους υπαλλήλους που προβλέπει νέες μειώσεις μισθών  που θα ισχύσουν από την 1-1-2016, η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και η παράδοση  τον κόκκινων δανείων στα κοράκια των τραπεζιτών.
Η  κυβέρνηση υπηρετώντας την πλουτοκρατία της χώρας μας προχωρά και στην  κατεδάφιση  του ασφαλιστικού. Ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν οι προηγούμενες αστικές κυβερνήσεις. Θα έχουμε παραπέρα μείωση στις συντάξεις, αύξηση των ορίων ηλικίας για σύνταξη  στα 70. Μείωση των κοινωνικών δαπανών για την  υγεία, τα  επιδόματα, το  πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ ετοιμάζει νέο φόρο στα καύσιμα, κ.α.. Ο αντιλαϊκός σχεδιασμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των πρόθυμων δεν σταματούν εδώ. Προ των  πυλών είναι ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας. Την ίδια ώρα που οι δυνάστες του λάου μαζί με τους κεφαλαιοκράτες απολαμβάνουν  νέες φοροαπαλλαγές και πακτωλό  χρημάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό  για να κάνουν επενδύσεις από τον ιδρώτα του  λάου!
Συνάδελφοι  και Συναδέλφισσες 
Καμία  αναμονή ! Υπάρχει λύση!  Να πληρώσουν εδώ και τώρα αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι! Είναι αυτοί που  παίρνουν  τις επιδοτήσεις  από τον κρατικό προϋπολογισμό,  που είναι  στις διάφορες  λίστες  που πάνε και έρχονται  τα παράσιτα της οικονομίας. Έχουν ονοματεπώνυμο!  Είναι η αστική τάξη!  Αυτοί που κρατούν τα  κλειδιά της οικονομίας  στα χέρια τους. Οι  Μεγαλοβιομήχανοι, οι  Μεγαλέμποροι, οι  Τραπεζίτες, οι  Εφοπλιστές, οι Μεγαλοξενοδόχοι, που ζουν παρασιτικά . Εκεί είναι ο πλούτος που παράγουμε, από εκεί πρέπει να τα πάρουν..
Ως εδω!  Εργαζόμενοι, άνεργοι συνταξιούχοι, φτωχοί αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες, βγείτε στους δρόμους! Οργανωμένα! Συντεταγμένα! Μέσα από τα συνδικάτα, μέσα από το ΠΑΜΕ, με στόχευση την πολίτικη του κεφαλαίου και τους εκπροσώπους του. Την  κυβέρνηση, τα κόμματα του κεφαλαίου, την Ε.Ε . .
Ξεσηκωμός παντού!
Όλοι  στο συλλαλητήριο του  ΠΑΜΕ  στο πλατάνι  την Τρίτη  στις 6 μμ.


Γραμματεία ΠΑΜΕ Πιερίας