Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ισλαμοποίηση της Ελλάδας: ΣΥΡΙΖΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10.11.2015

Οσο εθνικώς «ύποπτη» είναι η ανακίνηση του ζητήματος της Γενοκτονίας των Ποντίων, εβδομάδες πριν από μια πιθανή επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, άλλο τόσο σκοτεινή -μην πω και περισσότερο- είναι η φιλολογία για την αναγκαιότητα πτώσης του φράχτη του Εβρου. «Γιαλαντζί» αριστερές φωνές, τεθλιμμένες κυβερνητικές οργανώσεις, ανησυχούσες ενώσεις δικαιωμάτων και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, που διεκδικούν το μονοπώλιο της ευαισθησίας στην πατρίδα μας, πιέζουν υπέρ της πτώσης δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους: για να μην πνίγονται τα παιδάκια στο Αιγαίο, λένε.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι αφελείς. Στη χειρότερη, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Στις ξένες διπλωματικές αντιπροσωπίες και πρεσβείες των Αθηνών είναι κοινό μυστικό γιατί οι ξένοι, και κυρίως οι Γερμανοί, ζητούν στο παρασκήνιο την πτώση του φράχτη και τη δημιουργία «προσωρινών»… τάχα μου κέντρων φιλοξενίας μεταναστών. Διότι έχουν στο μυαλό τους την ιδέα να καταστήσουν τη Θράκη «ισλαμική ουδέτερη ζώνη» (islamic buffer zone)! Ζώνη εντός της οποίας οι ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με τις διεθνείς θα «επιλέγουν», άγνωστο με ποια κριτήρια, τους μουσουλμάνους που θα συνεχίζουν το μεγάλο ταξίδι προς τη βόρεια Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να δείξω τι θα σημάνει για την περιοχή και τη χώρα μας συνολικά μια τέτοια εξέλιξη. «Ισλαμική ουδέτερη ζώνη» σημαίνει ότι χιλιάδες μουσουλμάνοι, στους οποίους θα απαγορεύεται η μετάβαση στην Ευρώπη, θα μπουν στα τζαμιά της Θράκης και θα αναμειχθούν με τον φιλήσυχο, μετριοπαθή μειονοτικό πληθυσμό των 130.000 μουσουλμάνων που ζουν στην «μεγάλη γη» αιώνες τώρα.
Δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε δευτερόλεπτο τις ολέθριες συνέπειες που τυχόν θα έχει για την εθνική συνοχή και ασφάλεια η ανάμειξη του ριζοσπαστικού Ισλάμ με το μετριοπαθές Ισλάμ εκεί πάνω… Καταστροφή! «Ισλαμική ουδέτερη ζώνη» σημαίνει επίσης δυνατότητα ευθείας παρέμβασης του ISIS, με το οποίο «χαϊδεύεται» ο Ερντογάν στις μουσουλμανικές μειονότητες όλων των Βαλκανίων.
Η θεωρία του «μουσουλμανικού τόξου», που πρωτοακούστηκε πρόωρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αναβιώνει. Και βεβαίως, «ισλαμική ουδέτερη ζώνη» σημαίνει κάτι ακόμη: κέντρο εκπαίδευσης δολοφόνων των δυτικών κοινωνιών. Οποιος λοιπόν προωθεί την «προοδευτική» ιδέα να πέσει ο φράχτης και να κάνουμε κοινές περιπολίες με τους Τούρκους, «για να μην πνίγονται τα παιδάκια», αν δεν είναι βλαξ , σίγουρα είναι ύποπτος. Οποιος δεν θέλει να πνίγονται τα παιδάκια πρέπει να ασκεί όλη την επιρροή του για να συλλαμβάνονται έμποροι και διακινητές στα τουρκικά παράλια, έξω από τα πεντάστερα ξενοδοχεία όπου φιλοξενούνται πλέον οι μετανάστες. Προσοχή, όχι πρόσφυγες – μετανάστες. Για να συνεννοούμαστε.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ