Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας. Σήμερα στον Καπνικό Σταθμό στις 18:30

Κάλεσμα προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας για την οργάνωση της ζώνης δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών κατά την διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου
Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
Στις 12 Δεκεμβρίου 2015 ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κόσμου, η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας.  Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά και εργασία.
Καλούμε λοιπόν όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού μας,  να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια διαθέτοντας λίγο από το χρόνο τους για να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού με ανάγνωση και δημιουργική αξιοποίηση παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικά παιχνίδια, κουκλοθεατρικές παραστάσεις, τραγούδια και ό,τι άλλο μπορεί να προτείνει και να εφαρμόσει κάποιος. 
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης για να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να  συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί τη ζώνη της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών (6μ.μ.- 9 μ.μ.).  
Διαθέστε λίγο από το χρόνο σας από τις 12 έως τις 31 Δεκεμβρίου και βοηθήστε να φέρουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές των παιδιών της πόλης μας.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr