Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Με πολλά μετάλλια γύρισαν οι αθλητές της Αλκή Δίου, από το 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου

 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ «Αλκή»

4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος
3 Ασημένια Μετάλλια & 10 Χάλκινα

                                                        

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που διεξήχθη 13-15 Νοεμβρίου 2015 στο Comitetul Olimpic Sportiv Izvorani στη Ρουμανία.


Οι  αθλητές του σωματείου μας και μέλη της Εθνικής Ομάδας Παγκρατίου, αγωνίστηκαν και κατάφεραν να ξεχωρίσουν για άλλη μια φορά για το ήθος και την παρουσία τους και να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, κατακτώντας αναλυτικά:

Ομαδικά:
Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Πολυδάμας Μεμεγμένη 18-19
Τσιουρλή Αικατερίνη-Ραφαέλα
Χάνδρος Θεόδωρος
Γραβάνης Μιχαήλ
Νίτσιας Ιωάννης
Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Παλαίσματα Μεμεγμένη 18-19
Τσιουρλή Αικατερίνη-Ραφαέλα   
Χάνδρος Θεόδωρος

Ατομικά:
Ασημένιο Μετάλλιο
Χάνδρος Θεόδωρος Ασημένιο & Χάλκινο Μετάλλιο κατηγ. Έφηβοι 16-17 -60kg
Τσιουρλή Αικατερίνη-Ραφαέλα 2 Ασημένια Μετάλλια κατηγ.Νεανίδες16-17-62kg
Γραβάνης Μιχαήλ Χάλκινο Μετάλλιο κατηγ. Έφηβοι 16-17 +80kg
Νίτσιας Ιωάννης Χάλκινο Μετάλλιο κατηγ. Νέοι Άνδρες 18-19 -65kg
Ρίζος  Γεώργιος Χάλκινο Μετάλλιο κατηγ. Άνδρες +20 -65kg


          Ο πρόεδρος  Αριστείδης Γκουτζελίκας, το Δ.Σ. και η προπονήτρια Ιωάννα Καραλέξη ευχαριστούν τους:  Κουκιώτη Δημήτριο (Πόρτες-Κασώματα), Αφοί Κων. Στογιάνου  ΙΚΕ-AEGEAN, ΜΥΤΙΚΑΣ ΜΑΡΚΕΤ- Κατσιούλα  Απόστολο, ΑΡΑΒΙΔΗΣ Α.Ε., Μπατζικώστα  Χρήστο, Παπαδόπουλο Αλέξανδρο, Τσουρέκα  Γιώργο  και Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Καραγιάννης, για την ηθική και οικονομική υποστήριξη των αθλητών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τους τελευταίους επτά μήνες.


      Θερμές ευχαριστίες στην εταιρία HELLAS  GOLD – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για την ανταπόκριση του, στο αίτημα για οικονομική υποστήριξη της συμμετοχής των αθλητών μας  στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος


Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειές μας  προς όφελος των αθλουμένων νέων του Παγκρατίου Αθλήματος καθώς με την αρωγή της, διαφαίνεται η κοινωνική υπευθυνότητα που την διακρίνει και το ουσιαστικό ενδιαφέρον που δείχνει για τις υπάρχουσες κοινωνικές ανάγκες.