Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015: ΒΡΑΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ)

ΒΡΑΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Μια υπέροχη «Βραδιά Τραγουδιού» του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, απόλαυσαν οι συμπολίτες μας την Κυριακή  22 Νοεμβρίου 2015,στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο  των Αικατερινείων, ήταν αφιερωμένη σε   μουσικές και τραγούδια της νεότερης ρωσικής παράδοσης, τα οποία ερμήνευσαν η καθηγήτρια του Ωδείου Ειρήνη Μεταξά και η μαθήτρια Χριστίνα Παναγιωτίδου, με συνοδεία πιάνου από τις καθηγήτριες του Ωδείου Αθηνά Μαυροπούλου και Όλγα Φραγγουλίδου, σε διασκευή του συνθέτη Χαράλαμπου Ναβροζίδη.


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου κ. Πιπίτσα Μακρίδου- Παρτσαλίδου, χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τις καθηγήτριες και τη μαθήτρια του Ωδείου για την συμμετοχή τους και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Συντεταγμένο και το Δημοτικό μας Ωδείο, με την αντίληψη πως ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα για την κοινωνία μας, χρόνια τώρα υπηρετεί αυτόν τον σκοπό, προσφέροντας μουσική παιδεία στα παιδιά μας και αναδεικνύοντας ταλέντα που έχουν ήδη ξεφύγει από τα τοπικά όρια και έχουν διάσημη πορεία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Η σημερινή εκδήλωση, γεμάτη νοσταλγικές μουσικές της Ρωσίας, θα μας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά όπως μόνο η μουσική μπορεί».

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου.