Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στην αίθουσα του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2015,τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, για την τέλεση του
αγιασμού, για την έναρξης της νέας πολιτιστικής χρονιάς.

Σε ένα κλίμα άκρως οικογενειακό, ο Πανοσιολογιώτατος  Αρχ. π.Βαρνάβας Λεοντιάδης, συνοδευόμενος από τους ιερείς Πρωτ. Δημήτριο Γκόλια, τον  Πρωτ. Νικόλαο Φωτίου και Πρωτ. Μιχαήλ Κουρσιουμπάς, τέλεσε τον Αγιασμό, ευλογώντας την χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος  Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, η Πρόεδρος του Δημ. Ωδείου Κατερίνης κ. Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου και ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας κ. Καραφώτης Βελισάριος. 


Μετά την τέλεση του Αγιασμού ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με γνωστά μικρασιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Νίκου Πατρή.


Στο τέλος προσφέρθηκαν εδέσματα και καφέ στους παρευρισκομένους, με την γνωστή μικρασιάτικη φιλοξενία.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τόσο για την παρουσία τους, όσο και για τις εγκάρδιες ευχές τους.


Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα μέλη και τους φίλους τους Συλλόγου, που παραβρέθηκαν και που κάθε φορά στηρίζουν και αγκαλιάζουν τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου.
Ευχαριστούμε τον κ. Απόστολο Μοσχολούρη, που ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα, φρόντισε με τον «μαγικό» φωτογραφικό φακό να καλύψει  την εκδήλωση.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση.


                                                                       Από το Διοικητικό  Συμβούλιο 
                                                  
                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                            Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου