Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Συγχαίρω θερμά την Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση (μαζί με την Σοφία Ασουμανάκη), της πρώτης θέση στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος
Κωπηλασίας, στην κατηγορία του διπλού σκιφ γυναικών, μία επιτυχία που οδηγεί στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης και παράλληλα σφραγίζει το εισιτήριο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.

Η παρουσία της Κατερίνας στον τελικό ενός αγωνίσματος με πολύ υψηλό επίπεδο και ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και την καθιερώνει στην ελίτ του αθλήματος.

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, η νέα αυτή επιτυχία της πρωταθλήτριάς μας, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς αποδεικνύει σε όλους τους Έλληνες ότι η επίμονη προσήλωση σε υψηλούς στόχους οδηγεί στην κορυφή.
Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω στους προπονητές της, στο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και στους γονείς της, που είναι πάντα κοντά της και στηρίζουν τον ωραίο αγώνα της. Εύχομαι από καρδιάς στην πρωταθλήτρια μας υγεία και δύναμη, καλή προετοιμασία, προκειμένου η πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, την οποία εξασφάλισε σήμερα, να της χαρίσει τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση.
Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης