Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

 Ολοκληρώνονται οι ελαιοχρωματισμοί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης στις
σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.

Με το πρώτο κουδούνι οι μαθητές του 1ου Λυκείου, του 1ου Δημοτικού σχολείου, του 7ου Γυμνασίου, του 5ου Δημοτικού σχολείου και του Δημοτικού σχολείου Ανδρομάχης, θα  αντικρίσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον, με φρεσκοβαμμένα κτίρια.


Τις τελευταίες δύο εβδομάδες και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τη μειωμένη χρηματοδότηση των Δήμων, ο Δήμος Κατερίνης ανταποκρίθηκε έγκαιρα, δίδοντας προτεραιότητα στον τομέα της εκπαίδευσης και δείχνοντας έμπρακτα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την παιδεία, υλοποιώντας με ίδιους πόρους τις παρεμβάσεις που απαιτούνται έτσι ώστε να λειτουργήσουν εύρυθμα και χωρίς προβλήματα όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας.


Όπως τονίζει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Τσιουκάνης, «Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, κι αφού καταγράψαμε τις ανάγκες των σχολικών κτιρίων, προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε  παρεμβάσεις με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ας μην ξεχνάμε πως το σχολικό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην Εκπαίδευση».