Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Διοργάνωση Υπαίθριου Παζαριού στην Κατερίνη, Πέμπτη 15 Οκτώβρη

Διοργάνωση Υπαίθριου Παζαριού

Την Πέμπτη 15 Οκτώβρη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί υπαίθριο παζάρι
γνωστό ως garage sale. Πρόκειται για ένα θεσμό που λαμβάνει χώρα με επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου. Ο καθένας μας έχει πράγματα στο σπίτι του τα οποία δε χρησιμοποιεί. Στο υπαίθριο παζάρι, θα μπορεί να φέρει τα αντικείμενα αυτά, τα οποία θα είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση και τα οποία θα μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει σε πολύ χαμηλές συμβολικές- τιμές.  Το παζάρι θα μας δώσει μία «ανάσα» καθώς  θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αντικείμενα που χρειαζόμαστε σε τιμές κόστους εφόσον ζούμε σε οικονομικά δύσκολους καιρούς και παράλληλα να συνεισφέρουμε με τις αγορές μας στη βοήθεια ανθρώπων της πόλης μας που χρήζουν ανάγκης. Με την συμμετοχή στο υπαίθριο παζάρι θέλουμε να επισημάνουμε και την αναγκαιότητα για μείωση της χρήσης πρώτων υλών. Με την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση μειώνουμε τα σκουπίδια στις χωματερές και προστατεύουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη.
 Μέρος των εσόδων σε κάθε παζάρι θα διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο παζάρι αυτό μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σύλλογο Βενιαμίν. 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  union@motherearth.gr  ή τηλεφωνικά στην Κωνσταντίνα Σαμαρά στο 6932651183
Μοιραστείτε την πρωτοβουλία αυτή με φίλους, συγγενείς, και γνωστούς σας που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

Οι επιλογές  μας επηρεάζουν την εξέλιξη του πλανήτη μας!