Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Κατάδυση (Scuba Diving) στις ακτές της Π.Ε. Πιερίας μοναδική εμπειρία ! ! !

 Μοναδικές εμπειρίες μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης στην Πιερία, εκτός από το να κολυμπήσει στα εξαιρετικής ποιότητας νερά των ακτών της, στις ατελείωτες χρυσαφένιες
παραλίες που απλώνονται στην σκιά του ιερού βουνού, μπορεί να ζήσει την εμπειρία μιας αξέχαστης κατάδυση με τη βοήθεια εμπείρων δυτών στην καταγάλανη θάλασσα που είναι δίπλα του από την πρώτη  υποβρύχια ανάσα του.


Μαγευτική η κατάδυση στον γοητευτικό υποβρύχιο κόσμο, μέσα στην γαλήνη του απέραντου γαλάζιου, εκεί που η καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου δροσίζει το μυθικό Όλυμπο. Άνθρωποι με μεράκι, εμπειρία και πιστοποιημένες γνώσεις οι δάσκαλοι κατάδυσης των καταδυτικών κέντρων μπορούν να βοηθήσουν τον επισκέπτη της Πιερίας να ανακαλύψει τα μυστικά του βυθού της Πιερίας σε μια αυτόνομη κατάδυση (scuba diving).


Στην αυτόνομη κατάδυση (scuba diving), μπορούν να δραστηριοποιηθούν και να εκπαιδευτούν άτομα από την ηλικία των δέκα χρονών και πάνω, καθώς αποτελεί μια όχι ιδιαίτερα κοπιαστική δραστηριότητα και ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα,. Η αρχή γίνεται συνήθως με την «κατάδυση γνωριμίας», κατά την οποία εκπαιδεύεστε για μία ή δύο ώρες και έρχεστε σε επαφή με τον εξοπλισμό και τα μέτρα ασφαλείας.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς και σας καλεί να τους ανακαλύψετε.