Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι  - Συναδέλφισες


«Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ. Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6 μ.μ.». η ΠΑΣΕΒΕ απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα γίνει με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Η Γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ «καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από κοινού με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ
Τα ταξικά συνδικάτα κλιμακώνουν τη δράση τους για την επιτυχία του μεγάλου πανεργατικού συλλαλητηρίου με καθημερινές εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς.
Λεωφορεία  για τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν από την πλατεία  ελευθερίας   Κατερίνης στις 4 μμ.

Ακόμα  η  Γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ  καλεί τον λαό να συμμετέχει στη σύσκεψη που διοργανώνει το  ΠΑΜΕ  στην αίθουσα του εργατικού  κέντρου Κατερίνης στις 28/8 και ώρα 7μμ, για να συζητήσουμε  την  οργανωμένη  αντίδραση του λαϊκού κινήματος ενάντια στο 3ο  μνημόνιο και όλα τα μνημόνια, καθώς επίσης και την κάθοδο μας στη Θεσσαλονίκη.