Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ενημερωτική δράση στα διόδια Αιγινίου της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Πιερίας

 Παραμονή της γιορτής της Παναγίας και η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα διόδια Αιγινίου. Συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες
ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, το αναλυτικό πρόγραμμά της καθώς και εφημερίδες του κινήματος.
Η έκπληξη όλων των μελών ήταν τεράστια καθώς οι οδηγοί και ταξιδιώτες έδειξαν ενθουσιασμό μόλις αντίκριζαν τα μέλη του κινήματος και παρότρυναν να ενταθεί ο αγώνας της Χρυσής Αυγής για να σωθεί η Ελλάδα. Στα χείλη όλων ήταν να μην αλλάξουμε και να μην προδώσουμε τους Έλληνες όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Μην μας προδώσετε και εσείς, μην τα γυρίσετε και εσείς, μην μας πουλήσετε και εσείς!!!» έλεγαν συνεχώς οι οδηγοί και οι ταξιδιώτες.
Ο κόσμος ήταν θυμωμένος με το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τις ελπίδες των απλών ανθρώπων που τους ψήφισαν όχι γιατί ξαφνικά έγιναν όλοι τροτσιστές ή μαοϊκοί κομμουνιστές αλλά γιατί είδαν μια ευκαιρία να διώξουν τους μνημονιακούς ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Προς μεγάλη τους απογοήτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μνημονιακός και έφερε στην χώρα το πιο επαχθές μνημόνιο από όλα. Είναι πλέον φανερό πως η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.