Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ D-U-N-S- REGISTERED ΑΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.»

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη  καινοτόμων ηλεκτρονικών
συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.
 Κύριος σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Για την αξιόπιστη προώθηση των προϊόντων της μέσω internet, η εταιρεία διαθέτει εδώ και τρία χρόνια το σήμα D-U-N-S REGISTERED, την ισχύ του οποίου, ανανέωσε πρόσφατα για ακόμη έναν χρόνο. Το σήμα  D-U-N-S REGISTERED εκδίδεται από την ICAP Group σε συνεργασία με την Dun & Bradstreet, παγκόσμιο ηγέτη στην επιχειρηματική πληροφόρηση.



Το σήμα D-U-N-S REGISTERED είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο σήμα που διευκολύνει τις συναλλαγές μέσω internet. Η σφραγίδα εμπιστοσύνης D-U-N-S REGISTERED συνδέει τον επισκέπτη του site με ένα λεπτομερές προφίλ της εταιρείας μας, το οποίο:

·         περιλαμβάνει πληροφόρηση εγκεκριμένη από τον παγκόσμιο ηγέτη στην επιχειρηματική πληροφόρηση, την Dun & Bradstreet.
·         παρέχει μία έξωθεν μαρτυρία από μία διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή για την αξιοπιστία της επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες D&B Online Trust Solutions η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αυξάνει την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη των συναλλασσόμενων μαζί της. Επίσης, η ενισχυμένη online παρουσία που προσφέρουν τα Online Trust Solutions διευκολύνει την προσπάθεια προσέγγισης νέων αγορών και αξιοποίησης επιχειρηματικών ευκαιριών, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.