Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού έθεσε σε λειτουργία το τουριστικό περίπτερο στον Μακρύγιαλο

Ο δήμος Πύδνας -Κολινδρου  έθεσε σε λειτουργία τους καλοκαιρινούς μήνες, το τουριστικό περίπτερο στον Μακρύγιαλο, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων
Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Το περίπτερο είναι εφοδιασμένο με έντυπο τουριστικό υλικό και βρίσκεται στην παραλία του Μακρυγιάλου, στελεχώνεται από προσωπικό και λειτουργεί καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ευέλικτο ωράριο, ώστε να έχουν διαρκώς πρόσβαση οι τουρίστες.
Ο  δήμαρχος κ.Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε ότι «αποτελεί μεγάλη ευθύνη για τη δημοτική αρχή, να διευκολύνει με κάθε τρόπο τη διαμονή των επισκεπτών στην περιοχή μας, καθώς η παραμονή τους προσφέρει σημαντική οικονομική ανάσα σε όλους τους κατοίκους, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει τις ομορφιές του τόπου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό». Στο τουριστικό περίπτερο, του Μακρυγιάλου  οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την περιοχή, τις παραλίες, τα μνημεία, τα διαθέσιμα τουριστικά καταλύματα αλλά και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.
Στην φώτο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Κώστας Αβραμίδης ο δημοσιογράφος του Σκαι926 Απόστολος Λάγιος και η υπάλληλος του Δήμου.