Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 13 Ιουλίου - Χρυσής Αυγής Πιερίας

Δευτέρα 13 Ιουλίου και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας και πάλι γεμάτα από πολίτες που επιθυμούν να δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το μόνο κόμμα που μένει σταθερό στις θέσεις

και στις δηλώσεις του, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το μόνο κόμμα που δεν προδίδει τους ψηφοφόρους του, όπως πρόσφατα έκανε το αριστερό κόμμα που κυβερνά τη χώρα.
Το σημερινό απόγευμα έγινε μνεία στη ζωή και το θάνατο του Αρχηγού της Φιλικής Εταιρίας, Αλέξανδρο Υψηλάντη. Ο ήρωας που παράτησε μια ευκατάστατη και γεμάτη ευμάρεια ζωή για να ριχτεί με θάρρος στον αγώνα για την απελευθέρωση της αγαπημένης του Ελλάδας. Η ομιλία για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε από τη συναγωνίστρια Κωνσταντίνα Νικολοπούλου.
Στη συνέχεια έγινε μια ενημέρωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες είναι ραγδαίες μετά το δημοψήφισμα και τη διαφαινόμενη υπογραφή του 3ου μνημονίου. Τέλος ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης μίλησε για το πώς οι ήρωες και οι ηρωίδες των ομιλιών που επιλέγονται από την τοπική οργάνωση της Πιερίας, δημιουργούν θετικά πρότυπα για όλους τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Είναι καθήκον του κάθε εθνικιστή να θυμάται και να μαθαίνει για τη ζωή και το έργο ανθρώπων που θυσιάστηκαν για το μεγάλο μας έθνος και η ζωή των οποίων ωθείται να περάσει στη λήθη από τις κυβερνήσεις που μισούν κάθε εθνικό και υγειές παράδειγμα.