Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης!


Το Φεστιβάλ Βιβλίου - Πολιτισμού Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται για 34η χρονιά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 5 έως τις 21 Ιουνίου 2015.
Φέτος, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ, οι σπουδάστριες μας θα βρίσκονται στο περίπτερο τους στις 19 Ιουνίου στις 20.30 και στις 20 Ιουνίου στις 20.00, με αφορμή την παρουσίαση 2 νέων παιδικών βιβλίων.
Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής, κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των παιδικών βιβλίων, θα πραγματοποιούν δημιουργικές δραστηριότητες, για όλους τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετέχουν!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, για ακόμα μια φορά συμμετέχει σε δράσεις που έχουν ως στόχο αφ’ ενός να ενισχύσουν τις εμπειρικές γνώσεις των σπουδαστών του, ενώ αφ’ ετέρου να υποστηρίξει τους συνεργάτες του.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσσαλονίκη, T. 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki