Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Η.

 H OLYMPIA ELECTROINCS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού, ήταν
για ακόμη μια φορά χορηγός στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η). Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στο ξενοδοχείο Mistral στην Καστέλλα του Πειραιά.


Η Τακτική Γενική Συνέλευση ξεκίνησε από τις 8:30 π.μ. με την προσέλευση και εγγραφή των αντιπροσώπων, συνεχίστηκε με την Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. και Διοικητικού Απολογισμού, Χαιρετισμούς Προσκεκλημένων & Χορηγών, Οικονομικών Απολογισμών και Τοποθετήσεις Αντιπροσώπων και έκλεισε με ψηφοφορίες και δείπνο προς όλους τους αντιπροσώπους. Από την ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. απηύθυνε χαιρετισμό ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κ. Τάσος Δημακόπουλος και Αστέρης Αστερίου και ο Τεχνικός, κ. Γρηγόρης Καπάτος.


H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ως κύριο μέλημά της, την καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα ηλεκτρολόγου και εγκαταστάτη, είναι πάντοτε κοντά του προσφέροντας κάθε εφικτή αρωγή. Ο κλάδος του ηλεκτρολογικού υλικού έχει υποστεί μεγάλη πτώση τα τελευταία χρόνια, λόγω της μείωσης της οικοδομικής δραστηριότητας, αλλά με την ενίσχυση όλων και την συλλογική εργασία θα μπορέσει να ανακάμψει και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.