Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής καλεσμένος των σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρήςκαλεσμένος των σπουδαστώνΑθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Είμαι Αριανός αλλά όταν φόρεσα τις φανέλες άλλων ομάδων τις τίμησα


Το μπάσκετ, η πορεία του ωςκαλαθοσφαιριστής& προπονητής σε ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, αλλά και η εμπειρία του με την Εθνική Ιορδανίας πρόσφατα, ήταν οι άξονες της συζήτησης του Βαγγέλη Αλεξανδρήμε τους σπουδαστέςτου Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρήςήταν καλεσμένος του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για να παραχωρήσει συνέντευξη για την εργασία των σπουδαστών, η οποία αφορά το ντόπινγκ στον αθλητισμό,η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαϊου 2015, στο Τηλεοπτικό Studio (4ος όροφος),Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θέλησε να μπει στο ραδιοφωνικό studio μαζί με τους σπουδαστές και να συμμετέχει ως καλεσμένος στην εκπομπή που ετοίμασαν οι σπουδαστές.
Ο κ. Αλεξανδρής, απάντησε σε ερωτήσειςπου δέχθηκε από τους σπουδαστές σχετικά με την προσωπική του πορεία στο χώρο, την ένδοξη πορεία στις ομάδες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο,αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Συγκεκριμένα,σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν αντιμετώπισε απρόοπτα στην πορεία του στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, είπε:
«Όταν έμεινα ‘ελεύθερος’ και πήγα από τον Άρη στον ΠΑΟΚ, δεν άλλαζα σελίδα απλά, άλλαζα βιβλίο ολόκληρο. Τότε αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις, διότι οι παιδικοί μου φίλοι με έβλεπαν στο δρόμο και δε με χαιρετούσαν. Είχα ταυτιστεί με το μπάσκετ του Άρη».
Για την εμπειρία του στη Μέση Ανατολή και την Εθνική Ιορδανίας, δήλωσε:
«Ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Εκεί νοιώθεις τον τίτλο του προπονητή σαν παράσημο».

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με συνέπεια και προσήλωση στο έργο που έχει αναλάβει, απέναντι στους σπουδαστές του, συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης, στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει και να τους εφοδιάσει με πραγματικές εμπειρίες, για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

T. 2310-552406, U. www.iek-xini.edu.gr, @. iek@xinis.net