Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου «Κρίσεις επιΚρίσεων» το Σάββατο 16 Μαΐου στην Αθήνα

«Κρίσεις επιΚρίσεων» είναι ο τίτλος του 9ου  βιβλίου του Κατερινιώτη συγγραφέα Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΟΣΤΡΙΑ».
Ο συγγραφέας «εμπνέεται» από  την κρίση και τη δοκιμασία της ζωής, την κρίση με τις επιπτώσεις της στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της “μνημονιακής”  Ελλάδας.
Η κρίση και η κρίση μας, η κριτική, οι  κρίσεις και οι επικρίσεις, οι προβληματισμοί και η στάση μας στο νέο περιβάλλον που ζούμε, το σοκ της κοινωνίας και του καθένα χωριστά, η παρακμή, η πτώση, η τραγωδία,  η χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, η ανθρωπιστική κρίση αλλά και η πίστη για αλλαγή, για ανατροπή, οι προσδοκίες για έναν κόσμο  καλύτερο, το δικαίωμα στο όνειρο, δίνουν το στίγμα της νέας συγγραφικής δουλειάς του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκδοτικού οίκου ΟΣΤΡΙΑ (Τζωρτζ 20, Πλατεία Κάνιγγος Αθήνα) το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 8μμ.
Θα μιλήσουν:
Ο δημοσιογράφος –συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, η ψυχολόγος –τηλεπαρουσιάστρια Γεωργία Σιδέρη, ενώ την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει η συγγραφέας – ποιήτρια, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του εκδοτικού οίκου ΟΣΤΡΙΑ, κ. Αγγελική Ραυτοπούλου.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν  οι λογοτέχνες, Γεωργία Παπαμιχαήλ, Δημήτρης Σταυρακάκης και  Αγγελική Ραυτοπούλου.
Η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη.