Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας με συμμετοχή των υποψήφιων Βουλευτών των τελευταίων εκλογών


ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ
Την Κυριακή 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας με συμμετοχή των υποψήφιων  Βουλευτών των τελευταίων εκλογών και στελεχών του κόμματος από
τον Νομό, παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπή, Θωμά Παπαλιάγκα.
Εκεί συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και εκφράστηκε από όλους τους παραβρισκόμενους έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις στην οικονομία, αλλά και δυσφορία για την μέρα με τη μέρα διάψευση των ελπίδων που η σημερινή κυβέρνηση, ως αντιπολίτευση, είχε καλλιεργήσει τόσο για εθνικής σημασίας ζητήματα, όσο και για τοπικά θέματα της Πιερίας.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα οργανωτικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ενόψει του Συνεδρίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ που έχει προσδιοριστεί για τις 15, 16 και 17 Μαϊου. Τονίστηκε, δε, από όλους ανεξαιρέτως η ανάγκη από αυτό το Συνέδριο να προκύψει κάτι νέο, σύγχρονο και πάνω απ΄ όλα χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία.
Όπως ειπώθηκε, κυρίαρχο θέμα που πρέπει να απασχολήσει το Συνέδριο, πέρα από τα άλλα σοβαρά θέματα, είναι η ανάγκη να απαντηθεί το μείζον θέμα που απασχολεί τους πολίτες που δεν είναι άλλο από ένα νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης που αξιοποιεί τον πλούτο της Χώρας,  που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και δίνει προοπτική, ειδικά σε μία νέα γενιά που ψάχνει την ελπίδα.
Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους της Δημοκρατικής Παράταξης, της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας.
Τονίζουμε ότι θα εκδοθούν νεότερες ανακοινώσεις για τις προσυνεδριακές διαδικασίες αλλά και για τις (επαν)εγγραφές των μελών που είναι να ολοκληρωθούν μέχρι τις 4 Μαϊου.


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ