Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 77-67/ Τραυματισμός του Σ.Κατσιάνου

Για την 22η αγωνιστική του α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός κέρδισε μέσα στο Αιγίνιο τον Βατανιακό με σκορ 77-67.
Ο Αιγινιακός που για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε ελλιπής, έχοντας 4 απουσίες (Ντινόπουλος, Βαφόπουλος, Στάμος, Παπαμιχαήλ), κατάφερε να πάρει την νίκη και να εξασφαλίσει έτσι την 4η θέση που οδηγεί στα play off. Δυστυχώς η ατυχία συνεχίστηκε καθώς στο 4ο δεκάλεπτο ο Κατσιάνος έπαθε διάστρεμμα πατώντας επάνω σε πόδι αντιπάλου. Η σοβαρότητα της κατάστασης του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα. Ο Αιγινιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κλείνοντας το 1ο δεκάλεπτο στο 30-13. Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ισορρόπησε χωρίς όμως να μειωθεί η διαφορά, τελειώνοντας το ημίχρονο στο 52-37. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Αιγινίου να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 66-54. Το τελευταίο δεκάλεπτο σημάδεψε ο τραυματισμός του Κατσιάνου, χωρίς όμως να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού, τελειώνοντας το παιχνίδι στο 77-67. Θετική για ακόμη ένα παιχνίδι κρίνεται η παρουσία των νεαρών αθλητών του Αιγινιακού, οι οποίοι παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και θέλαμε να κερδίσουμε, για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα play off. Στα τελευταία 4 παιχνίδια παίζουμε με πολύ σημαντικές απουσίες στις οποίες ήρθε να προστεθεί άλλη μία αυτή του Κατσιάνου και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις νίκες που έχουμε κάνει. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ασχέτως με το ποιοι λείπουν. Νομίζω ότι ο στόχος μας επιτεύχθηκε και από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται για τα παιχνίδια των play off>>.
Ο Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει τον Εύαθλο για την 1η αγωνιστική των play off, η οποία θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα.

Δεκάλεπτα : 30-13, 52-37, 66-54, 77-67.

 Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 16(1), Βουλτσίδης Κ. 9(1), Κατσιάνος 19(2), Μελίδης 13, Μωυσίδης 14(4), Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Μπλούσι, Τσιάμης 6.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης): Ακερμανίδης 10, Αναγνώστου 9(1), Αραμπατζής, Βασιλειάδης 6, Κοτσίμπελης 23(2), Κωστόπουλος 8(1), Τσήμας 11(1).