Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Έκδοση αδειών για χρήση κοινοχρήστων χώρων από τον Δήμο Κατερίνης

Πενήντα επτά άδειες χρήσης σε κοινόχρηστους χώρους έχει εκδώσει ο Δήμος Κατερίνης μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο παραχώρησης κοινοχρήστων
χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. Η Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Κατερίνης ενημερώνει τους καταστηματάρχες που δεν έχουν προσέλθει να εκδώσουν την άδεια που απαιτείται, να υποβάλλουν την σχετική αίτηση στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο αναπληρωτής διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κωνσταντίνος Κιτιξής δήλωσε: «Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης Από 1-1-2015 εως 31-3-2015 χορήγησε 57 άδειες κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση του Δήμου Κατερίνης οι καταστηματάρχες που κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων  όφειλαν μέχρι 31-3-2015 να καταβάλλουν το 30%  του τέλους, το υπόλοιπο 70% έως 10-8-2015 και εφόσον ήταν εμπρόθεσμοι τους χορηγείται επιπλέον 10% έκπτωση. Η έκπτωση δεν αφορά τους καταστηματάρχες που δεν προσήλθαν να καταβάλλουν την προκαταβολή εντός της προβλεπόμενης προσθεσμίας».



Η Αντιδήμαρχος Οικονομικων του Δήμου Κατερίνης Καλλιόπη Τζουμέρκα Μπατάλα τόνισε : « Παρακαλούνται οι καταστηματάρχες που ακόμα δεν έχουν προσέλθει για να τους χορηγηθεί η άδεια για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή εμπορευμάτων να υποβάλλουν σύντομα σχετική αίτηση στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Κατερίνης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Δήμου μας σχετικά με την παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων ή από το Τμήμα Εσόδων».