Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 Από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας
ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

            Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης οι πρωταγωνιστές της
γιορτής του Πιερικού ποδοσφαίρου ήταν όλοι μαζί. Στο δείπνο της συνύπαρξης, του αλληλοσεβασμού και της άποψης ότι όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό. Την ανάπτυξη και καταξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
            Με γνώμονα τα παραπάνω η διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ παραχώρησε την παραμονή του τελικού του φετινού κυπέλλου, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, δείπνο με την παρουσία εκπροσώπων των πρωταγωνιστών του σημαντικού θεσμού του τελικού ανάμεσα στο Διαγόρα Σεβαστής και Πύδνα Κίτρους.
            Ήταν παρόντες όλοι. Σαν μια οικογένεια, μονιασμένοι και αδελφωμένοι, διατρανώνοντας την διάθεση ότι το ποδόσφαιρο ενώνει, συναρπάζει και συγκινεί.
            Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης, αφού τους ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και το θαυμάσιο πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν τόσο στην μέχρι τώρα αγωνιστική τους πορεία όσο και στα διαδικαστικά του τελικού, επισήμανε: «Ο τελικός του κυπέλλου μας είναι η γιορτή του Πιερικού ποδοσφαίρου. Πετύχαμε από κοινού να εμφυσήσουμε στην φίλαθλη κοινωνία αυτό το μήνυμα και έτσι θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι όλοι θα αποχωρήσουν ευχαριστημένοι από αυτό το παιχνίδι με τη θύμηση να τους συνοδεύει ότι «ήμουν και εγώ εκεί». Νικητής θα είναι σίγουρα η Πιερία και το ποδόσφαιρό μας. Κάθε επιτυχία στις ομάδες μας τόσο στο  παρών όσο και στο μέλλον. Εμείς ως Ένωση είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό σας.»
            Ανάλογη ικανοποίηση και ευχές απηύθυνε στις αντιπροσωπείες των δύο φιναλίστ τον Διαγόρα Σεβαστής και την Πύδνα Κίτρους και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας Ηρακλής Δασιόπουλος: «  Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες. Από πλευράς επιτροπής είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για την άρτια διεξαγωγή του τελικού. Σας ευχαριστώ και εγώ για την διάθεση συνεργασίας που επιδείξατε, μια διάθεση που σίγουρα αντανακλά το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παράγει ο τόπος μας. Σας εκφράζω επίσης και τις ευχαριστίες των οικογενειών και φορέων που τιμούμε στον τελικό.»
            Παρών και ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης ο οποίος δέχθηκε τις ευχαριστίες όλων για τις διευκολύνσεις που παρείχε στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου στο οποίο είχε προγραμματισθεί ο τελικός, αλλά ως γνωστό λόγω βροχοπτώσεων μετατέθηκε στην Κατερίνη.
            Από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας ήταν παρόντες στο δείπνο της συνύπαρξης ο γ. γραμματέας και πρόεδρος της διαιτησίας Κώστας Ορφανίδης, ο πρόεδρος των παρατηρητών Αστέριος Μπουσνάκης και τα μέλη Νίκος Καλαμπάκας, Σάββας Δεμερτζίδης και Κώστας Δημητρίου.
            Από την επιτροπή διαιτησίας ο αρχιδιαιτητής Αργύρης Μαβίνης και το μέλος Χρήστος Αθανασόπουλος. Επίσης οι διαιτητές του τελικού Παναγιώτης Συμεωνίδης, Γιώργος Θεοδώρου, Αναστάσιος Γιαμούζης και Αναστάσιος Ασλανίδης.
            Από τον τυπικά γηπεδούχο Διαγόρα Σεβαστής οι Γιάννης Συμεωνίδης, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, Λάκης Αναστασιάδης, ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης και ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ευθυμιάδης.
            Τέλος από τους τυπικά φιλοξενούμενους οι Γιάννης Ντούμος, Νίκος Σουλτανίδης, ο προπονητής Διονύσιος Τοκατλίδης και ο ποδοσφαιριστής Δημήτριος Ρωμανίδης.