Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο
      Με την παρουσίαση και έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, την έγκριση της εξελεγκτικής επιτροπής αλλά και την εκλογή νέας διοίκησης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8
Μαρτίου 2015 η γενική συνέλευση των μελών της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.
   Ο πρόεδρος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης, τους φορείς και τα πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες για την άριστη συνύπαρξη και υποστήριξη του έργου της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, αναφέρθηκε αναλυτικά στην τριετή δραστηριότητα όλων των τμημάτων, καθώς και στην τεράστια από φορείς και την κοινωνία αναγνώριση και επιβράβευση της Εστίας, με σημαντικότερη την πρόσφατη βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών.

   Ο κ. Κωνσταντινίδης επισήμανε επίσης: « Σημαδιακή είναι η τριετία που ολοκληρώθηκε για την Ε.Π.Μ.  Άντεξε και στάθηκε επάξια όπως το ομολογεί η πλειονότητα των Πιεριέων, παρά την περιρέουσα κρίση που ταλανίζει την πατρίδα μας.
   Σημαδιακή γιατί έτυχε για άλλη μια φορά Πανελλήνιας αναγνώρισης και θαυμασμού.                         Σημαδιακή γιατί με βαθιά θλίψη αντιμετωπίσαμε την απώλεια του φίλου και μέλους της διοίκησης Μιχάλη Παπαργυρίου .
   Σημαδιακή και για εμένα προσωπικά που ύστερα από σαράντα χρόνια διαρκούς παρουσίας στους κόλπους της Εστίας προσδοκώ να την καμαρώνω και να την υπηρετώ, ως οφείλω, μέσα από πολλούς διαύλους.»
   Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Ανέστης Λαζαρίδης ανάγνωσε στη συνέχεια την έκθεση των πεπραγμένων, ενώ το σώμα επέλεξε τη δικηγόρο Μάγδα Κάλφα πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και μέλη τη Μαρία Δουκάκη και Δημήτριο Χωνό οι οποίοι διενήργησαν την εκλογική διαδικασία.
   Ψήφισαν για την εκλογή του εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου και της τριμελούς εξελεγκτικής, 190 μέλη της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης
       Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ
   1.Πολυχρονίδης Αναστάσιος 127 ψήφοι
   2.Σπανός Νικόλαος 122
   3.Βενετσάνου Ειρήνη 109
   4.Γκούτζας Ευάγγελος 106
   5.Σάββας Παναγιώτης 105
   6.Μπίσμπα Έφη 102
   7.Μιτσοκάπας Γρηγόρης 90
   8.Δημάση Κλειώ 80
   9.Βλαχοπούλου Μπέλλα 78
     ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
   Παπατολίκα Κική 72
   Πανανός Δημήτριος 44
   Τσάρδας Νικόλαος 37

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   Λαζαρίδης Ανέστης 120 ψήφοι
   Λιακόπουλος Αθανάσιος 86
   Σαραντίδης Γεώργιος 73