Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με απόλυτη βιολογική συμβατότητα, κορυφαία σταθερότητα και εγγύηση εφ’ όρου ζωής προσφέρουν τα νέα οδοντιατρικά
εμφυτεύματα PALTOP.
Τα νέα εμφυτεύματα, τα οποία ανατρέπουν τα δεδομένα στην προσθετική οδοντιατρική, θα παρουσιαστούν σε Ημερίδα την οποία διοργανώνει το τμήμαΣτοματικής &Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής τουABH Medical Group.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 10:00-12:00, στο ABH Medical Group (Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα) στα πλαίσια του Προγράμματος Συνεχούς Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων – Συνεργατών τουABH MedicalGroup.
Την παρουσίαση των νέων εμφυτευμάτων, θα κάνει ο διάσημος Ισραηλινόςπροσθετολόγος GilAsafrana B.M.Sc, DMD, OralRehabilitationSpecialist, Διευθυντής Τμήματος Προσθετικής Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Belinson του Τελ Αβίβ.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα  θα παρουσιαστεί η νέα σειρά εμφυτευμάτων κωνικής σύνδεσης Conical της PALTOP με τις  μοναδικές  καινοτόμες  ιδιότητες.
Το νέο σύστημα κωνικής σύνδεσης της PALTOP θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Μάιο από την Ariston Dental – Π. Παγκράτης.
Η συμμετοχή  στην Ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά η προεγγραφή είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι οδοντίατροι θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 210 8949090 ή να δηλώσουν συμμετοχή στοhttp://www.abh-medicalgroup.com/news/seminar.htm

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΝΕΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

  • Το SingleUnitAbutment συνδέεται με το εμφύτευμααμέσως με την τοποθέτηση του εμφυτεύματος ή στην αποκάλυψή του. Το μέγεθος του SingleUnitAbutment επιλέγεται ανάλογα με το διαβλεννογόνιο ύψος. Αφού συνδεθούν, το SingleUnitAbutment και το εμφύτευμα λειτουργούν ως μία ενσωματωμένη μονάδα (OneAbutment – OneTime).
  • Όλα τα προσθετικά στάδια λαμβάνουν χώρα στο επίπεδο των μαλακών ιστών. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα τόσο για τον ασθενή όσο και για τον κλινικό.
  • Το κοίλο διαβλεννογόνιο προφίλ ανάδυσης (ConcaveProfile) του SingleUnitAbutment καθιστά εφικτή την επούλωση και ωρίμανση των μαλακών ιστών σε παχύτερη και σταθερή μορφή.
  • Καθώς το SingleUnitAbutment είναι ένα ενιαίο, συμπαγές (μονομπλόκ) εξάρτημα, χωρίς αυλό διέλευσης βίδας, εκμηδενίζει τη διείσδυση βακτηριδίων και άλλων μολυσματικών παραγόντων στη σύνδεση μεταξύ του εμφυτεύματος και του στηρίγματος.
  • Η προσθετική αποκατάσταση μπορεί να είναι είτε κοχλιούμενη επί του SingleUnitAbutment είτε συγκολλούμενη επί στηρίγματος το οποίο κοχλιώνεται στο
SingleUnitAbutment.

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ABH MedicalGroup και η AristonDental – Π. Παγκράτης συνεργάζονται για να παρέχουν τα καλύτερα κλινικά και αισθητικά αποτελέσματα στους ασθενείς και τους συνεργάτες της κλινικής με την εφαρμογή των καινοτομικών οδοντικών εμφυτευμάτων Advancedτης PALTOP GermanyGmbH. www.abh-medicalgroup.com