Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Φωκικός - Αιγινιακός 0-0

Μετά από ένα κάκιστο ματς στην Άμφισσα, ο Φωκικός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αιγινιακό

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους δέκα βαθμούς και παραμένουν ενδέκατοι.
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και οι φάσεις που σημειώθηκαν μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν περισσότερες από τρεις σε όλο το ενενηντάλεπτο.
Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος έπαιξαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τάσου Καντούτση στο 45'.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 48' ο Φωκικός σκόραρε με τον Καλλέργη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τον βοηθό να σηκώνει το σημαία για οφσάιντ από... πλάγιο. Γεγονός απαράδεκτο καθώς δεν υπάρχει οφσάιντ από εκτέλεση πλάγιου άουτ.
Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τους δύο αντιπάλους στο... θλιβερό 0-0.
Φωκικός (Ν. Κάτσικας): Tσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Δημητρίου, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος, Πρίφτη.
Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Ροντρίγκο, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ.

Διαμαντόπουλος: «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες»


Ο Φωκικός έχει στη φιλοσοφία του το «ευ αγωνίζεσθαι» σύμφωνα με τον τεχνικό του Αιγινιακού
Συγχαρητήρια τόσο στον Φωκικό όσο και στον Αιγινιακό μετά το μεταξύ τους ματς έδωσε ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας, Σταύρος Διαμαντόπουλος. «Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και έχει ίδιο στόχο με εμάς. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό μας πλεονέκτημα, αλλά παρά τις τελικές προσπάθειες δεν μπορέσαμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Φωκικός έχει στη φιλοσοφία του το "ευ αγωνίζεσθαι". Είναι μία ομάδα με νέα παιδιά και θεωρώ ότι κάνει καλή προσπάθεια. Το πρωτάθλημα είναι έτσι που αν δεν νικάς μένεις πίσω και αν έχεις διαδοχικές επιτυχίες ανεβαίνεις. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια» επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα (0-0).