Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τοποθέτηση της Άννας Μάνη στον Προϋπολογισμό όπου μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη περαιτέρω στήριξης του αγροτικού κόσμου

Η βουλευτής του νομού μας, Άννα Μάνη, στην τοποθέτησή της στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του 2015, σημείωσε κατ’ αρχάς τα θετικά βήματα της ελληνικής οικονομίας των
τελευταίων 2,5 χρόνων, όπως την παραγωγή πρωτογενών πλεονασμάτων και την αποκατάσταση της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας.
Στην επίτευξη των ανωτέρω, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η βουλευτής, συνέβαλε η υπεύθυνη αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων από την Κυβέρνηση και τους βουλευτές της, λέγοντας μόνο αλήθειες προς τον ελληνικό λαό και αψηφώντας το πολιτικό κόστος, έναντι της στείρας και άνευ λύσεων και εναλλακτικών επιλογών αντιπολίτευσης.
Παράλληλα, στην ομιλία της, η κυρία Μάνη, τονίζοντας ότι η Πιερία είναι μια αγροτική περιοχή και θίγοντας τις καταστροφές, που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τις θεομηνίες του περασμένου καλοκαιριού, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, καθώς και για την κατεύθυνση των παραγωγών ως προς τη βελτίωση της ποιότητας, τη μείωση του κόστους παραγωγής και την εξαγωγή των προϊόντων τους.
           Κλείνοντας την ομιλία της. η βουλευτής χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανατραπεί η απαξιωτική εικόνα της κοινωνίας προς τους πολιτικούς και κάλεσε τους συναδέλφους της να τον υπερψηφίσουν.

Ακολουθεί το βίντεο από την τοποθέτηση της κυρίας Μάνη...