Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση των παράνομων τυχερών παιγνίων

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης συνελήφθησαν 2 άτομα
Ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι με στόχο την καταπολέμηση των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκαν στις 07.11.2014 το βράδυ, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.
Ειδικότερα:

  • Σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας 61χρονου, στο οποίο είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (30) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνελήφθη μία 46χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη στο κατάστημα, η οποία αντιλαμβανόμενη τον έλεγχο και προκειμένου να τον παρεμποδίζει και χρησιμοποιώντας κεντρικό υπολογιστή, έσβησε από τις οθόνες των υπολογιστών τα παράνομα παίγνια που εμφανίζονταν.
Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής ( server ).
Ο 61χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται.
  • Συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (32) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή, έσβησε από τις οθόνες των υπολογιστών τα παράνομα παίγνια που εμφανίζονταν.
Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής ( server ).
Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.