Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Φοίνικας Λάρισας - Πιερικός Αρχέλαος

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Φοίνικας Λάρισας - Πιερικός Αρχέλαος

Την Κυριακή στο Αλκαζάρ στις 5 μμ

Μιχάλης Σαραπτσής: «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και γνωρίζουμε πλέον πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα»
Αντώνης Γκοντόπουλος: «Ανεβήκαμε στη βαθμολογία και επίσης ανέβηκε και η ψυχολογία μας σαν ομάδα»
Λάζαρος Πέτκος: «Με τους συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε και την πέμπτη νίκη»

Την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, το Φοίνικα Λάρισας, έχει ως αντίπαλο την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος.

Ο αγώνας θα γίνει στο Αλκαζάρ και οι γηπεδούχοι στη μέχρι τώρα πορεία τους δείχνουν ότι διεκδικούν με σθένος την υποψηφιότητά τους για την Α2.

Ο Πιερικός Αρχέλαος που με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έδειξε με τη μαχητικότητά του και την πίστη για νικηφόρα αποτελέσματα το πραγματικό του πρόσωπο, είναι έτοιμος για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τζίμα και Τσαρτσιμάλης.

Τέλος, για τον αγώνα ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Σαραπτσής και οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Γκοντόπουλος και Λάζαρος Πέτκος, δήλωσαν:

Μιχάλης Σαραπτσής: «Η πορεία μας στα μέχρι τώρα παιχνίδια είχε δύο όψεις. Την κακή αρχή με τρεις συνεχόμενες ήττες και την πολύ καλύτερη συνέχεια με τέσσερις απανωτές νίκες. Κοινό στοιχείο όμως σε όλα τα παιχνίδια είναι πως κανένας αγώνας  δεν ήταν εύκολος. Με σκληρή και πραγματικά πολύ δουλειά από όλους μας, φτάνουμε κάθε Κυριακή στα παιχνίδια να διεκδικούμε την νίκη. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και ο στόχος είναι ο ίδιος. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει βάλει τον πήχη των στόχων της πολύ ψηλά και οι πέντε συνεχόμενες νίκες που έχει στο πρωτάθλημα,  αποδεικνύουν πως είναι ικανή να το πετύχει. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και αυτό το παιχνίδι, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και γνωρίζουμε πλέον πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Εξάλλου το δείχνουν κάθε Κυριακή».

Αντώνης Γκοντόπουλος: «Ύστερα από το άσχημο ξεκίνημα καταφέραμε με σκληρή δουλειά να ισορροπήσουμε την κατάσταση, έχουμε κάνει ένα νικηφόρο σερί  τεσσάρων  αγώνων,  ανεβήκαμε στη βαθμολογία και επίσης ανέβηκε και η ψυχολογία μας σαν ομάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον νεοφώτιστο στην κατηγορία Φοίνικα Λάρισας είναι πολύ δύσκολο. "Νεοφώτιστος" μόνο στα χαρτιά είναι,  αφού διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στην Α1. Έρχονται και αυτοί από σερί  πέντε  νικών και η τελευταία μάλιστα ήταν το σπουδαίο διπλό μέσα στην Πάτρα. Για να έχουμε τύχη στον αγώνα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα  λεπτά. Να περιορίσουμε τα ατού τους και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Λάζαρος Πέτκος: «Βρισκόμαστε σε άριστη ψυχολογική κατάσταση λόγω των τεσσάρων σερί νικών και με τους συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε και την πέμπτη. Η ομάδα του Φοίνικα αποτελείται από ιδιαίτερα έμπειρους και ικανούς παίκτες και προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα. Η ομάδα μας μπορεί να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία,  ωστόσο τα περιθώρια βελτίωσης όμως είναι πολλά και οφείλουμε να τα εξαντλήσουμε μέσα από τη σκληρή και μεθοδική προετοιμασία. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».