Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Παλαίμαχοι Πιερικού: Ευχαριστήριο

Οι Παλαίμαχοι του Πιερικού ευχαριστούν:
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στο άψογα και απόλυτα πετυχημένο τουρνουά κοινωνικού και αθλητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εορτής της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης τη Δευτέρα 24/11/2014.
 
Ολόθερμες ευχαριστίες
 
Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο που έθεσε υπό την αιγίδα του το τουρνουά αλλά και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
 
Στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τον ΟΠΠΑΠ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Α΄ΔΑΚ Κατερίνης
 
Τους Βετεράνους Θεσσαλονίκης, τον Σ.Φ.Κ. Πιερικός, την ΠΑΕ Πιερικός, την ΕΠΣ Πιερίας, την μικτή ομάδα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Πιερίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας, τους διαιτητές Λαφαντζή, Μητσιμπόνα, Διακουμάκο, τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Γιώτσα και Αθλητική Ακαδημία 2006, τα ΜΜΕ της περιοχής για την προβολή του τουρνουά, την Κάβα Ποτών Γκοτζαμανίδη, τη Βιοτεχνία Κρεάτων Σαντικίδη
 
Τους φίλους των Παλαιμάχων Περικλή Χατζηγιάννη, Κώστα Μπαλογιάννη και τον κυλικειάρχη του σταδίου κυρ-Γιάννη.
 
Τέλος οι Παλαίμαχοι ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες μας που αυθόρμητα προσέφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητροπόλεως μας «Άρτος ο Επιούσιος».
 
Το Δ.Σ.