Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 3ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα με θέμα: "Η Πατρίδα σε κίνδυνο", που διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Νοε 2014 η Περιφ. Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του εορτασμού των τριών ετών από την ίδρυση του κόμματος. 
'Οπως είναι γνωστό, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ιδρύθηκε την 21η Νοε 2011, ανήμερα των Εισοδίων της Υπερμάχου Στρατηγού Θεοτόκου και της εορτής των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Χρήστος Χρηστίδης, ενώ παρέστησαν οι δύο αντιπρόεδροι Αναστάσιος Φαραντάτος και Ανάργυρος Σαρρήπαπας και  τα μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου Κωνσταντία Καλαμπαλίκα, Νικόλαος Καρακώστας και Δημήτριος Βαλασίδης καθώς και ο πρόεδρος της Περιφ. Οργάνωσης Κεντρ. Μακεδονίας Χρήστος Βενέτης. 

Το δυναμικό τους "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι πολλών πατριωτικών οργανώσεων, πολιτευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος. Την ημερίδα επίοσης παρακολούθησαν ο πρώην υφυπουργός Γεωργίας Κώστας Κιλτίδης και ο πρώην περειφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του κόμματος "Πατρίδα" Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι εισηγητές, κκ Πελάγιος Χρυσοβέργης, δικηγόρος-διεθνολόγος, Δρ. Νικόλαος Βασιλειάδης, λέκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-δικηγόρος και Νικόλαος Χειλαδάκης συγγραφέας-δημοσιογράφος-τουρκολόγος, ανέλυσαν με επιχειρήματα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, που λόγω της τρέχουσας δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας αλλά κυρίως  λόγω της ακολουθούμενης, από τη συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, καταστροφικής πολιτικής, καθίστανται δυσεπίλυτα και απειλούν την εθνική μας επιβίωση. Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Κώστας Παπαζαφειρίου, επιχειρηματίας, γνωστός ιδιαιτέρως στους Θεσσαλονικείς για τη μαχητική δράση του και τις αιχμηρές θέσεις του, μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του.


Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου πολιτισμού "Αλέξανδρος" της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας με δεκάδες ορθίους ακούστηκαν αλήθειες, που δεν ακούγονται από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ή σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Στη συζήτηση που ακολούθησε, με τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού και τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από την πλευρά των ομιλητών, διαπιστώθηκε η ανάγκη συσπείρωσης του ελληνικού λαού γύρω από πατριωτικές δυνάμεις με σκοπό την απαλλαγή από το φαύλο πολιτικό κατεστημένο, που ενεργεί κατ' εντολήν των ξένων τοποτηρητών.

Περισσότερα στο www.syndesmosee.org