Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΕ Ποσειδών Νέων Πόρων-Δόξα Λιτοχώρου 1-1 HD 3η Γ' ΕΠΣ Πιερίας 29-10-2014 Οι καλύτερες στιγμές

Toυ Κολίτση Νίκου
Ντέρμπι κορυφής, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, έγινε στο γήπεδο των Νέων Πόρων ανάμεσα στον τοπικό Ποσειδώνα και τη Δόξα Λιτοχώρου, για την 3η αγωνιστική του
πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αφήνοντας στις δύο ομάδες την αίσθηση του ανικανοποίητου για το τελικό αποτέλεσμα. 
Πάθος, δύναμη, συνεχείς εναλλαγές ρυθμού και κατοχής, αρκετές ευκαιρίες και ένταση στις κερκίδες λίγο πριν το τέλος, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έπεισαν με την απόδοσή τους ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα με τον Ποσειδώνα να σκέφτεται μόνο την άνοδο, ενώ η Δόξα Λιτοχώρου έχει ως προτεραιότητα την καλή πορεία και ζητούμενο το καλό ποδόσφαιρο.
Man of the match: Ο «πιστολέρο» των γηπεδούχων Ρουμπιές Κώστας εξακολουθεί να έχει το χάρισμα στο γκολ σε  πρώτο χρόνο και κερδίζει τον τίτλο μαζί με τον σκόρερ της Δόξας Λιτοχώρου, Κουρδή Δημήτρη, που είχε πολλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου και συμμετοχή σε δημιουργία και ανάπτυξη.
Highlighs: Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να διαθέτουν αξιοζήλευτη φυσική κατάσταση για τα δεδομένα της κατηγορίας και της εποχής και να αγωνίζονται με σθένος για το γκολ της νίκης, η τεχνική καθοδήγηση και οι διαφοροποιήσεις των τεχνικών συστημάτων των δύο προπονητών -του έμπειρου Λιάγκα Αθανάσιου της Δόξας Λιτοχώρου και του Χρυσάκη Δημήτρη του Ποσειδώνα- στη διάρκεια του αγώνα, με την προσθήκη αλλαγών και συνεχείς παρατηρήσεις και προτροπές στους ποδοσφαιριστές τους και η επίμαχη φάση για πέναλτι που ζητάνε οι γηπεδούχοι σε «χέρι» μέσα στη μεγάλη περιοχή με το σκορ στο 1-1.
Θερμές ευχαριστίες στον αντιπρόεδρο της ΑΕ Ποσειδών Ν. Πόρων Μανώλα Σάκη και στο γενικό αρχηγό της Δόξας Λιτοχώρου Λέινα Απόστολο για τις συμπληρωματικές πληροφορίες.
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.